У Ковелі нарікають на благоустрій пляжів. ФОТО

У Ковелі нарікають на благоустрій пляжів. ФОТО
У Ковелі на берегах річки Турія належним чином не облаштовані пляжі.

Водне плесо для купання діток й досі не окреслене буйками, а це є грубим порушенням вимог правил безпеки на воді, - пише Про Ковель.

За словами працівників рятувальної станції, комунальники підприємства «Добробут», якому підпорядкована територія міського пляжу, ніяк не спроможуться придбати якісний, надійний трос для встановлення на ньому сигнальних буйків.

Крім того, ті ж таки комунальники цьогоріч вимостили берег дитячого пляжу сумішшю з піску та глини. І, як наслідок, вода у річці під час купання дітей набуває забарвлення неприємного рижуватого кольору. Також глина дуже липне до мокрих ніг, а оминути її не можливо, бо східців з води на берег на дитячому пляжі немає, - стверджує видання.

На міському пляжі встановлено лише три кабінки для переодягання по обидва боки річки, а ще одна, яку намагалися примостити поряд з дитячим пляжем, вже розвалилася, бо була виготовлена з іржавого металу. Тепер ця купа металобрухту лежить обабіч дитячого пляжу.

При вході на пляж розміщені інформаційні щити, на яких ясніють застереження для відвідувачів. Тут, зокрема, зазначено, що забороняється приводити та купати собак, приносити та розпивати спиртні напої, засмічувати територію пляжу, однак, як виявилося, ніхто виконання цих вимог не контролює – ні комунальники, ні міліція, ні екологи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли вже у Луцьку, буде нормальний пляж?
Відповісти
Останні новини
У Ковелі нарікають на благоустрій пляжів. ФОТО
10 червень, 2014, 11:31