«Стоп-Кадр» у «Адреналіні» - ідеальне місце для весілля! *

«Стоп-Кадр» у «Адреналіні» - ідеальне місце для весілля! *
Арт-кафе «Стоп-Кадр» - ідеальне місце для проведення неповторного весілля, яке назавжди запам’ятається не лише молодятам, а й усім гостям свята, - переконують у адміністрації закладу.

Найпросторіша ресторанна зала в Луцьку:
У «Стоп-Кадрі» 350 посадкових місць; святково оформлений бенкетний стіл та стільці; урочисто прикрашена зала (кульки, квіти, серця); яскравий гарний інтер’єр в стилі арт-хаус для фотосесії та відео.

Розважальна програма:
Можливість замовити оригінальну розважальну програму за участю відомих виконавців, популярних гуртів; професійні ведучі, тамада.

Мультимедіа та сцена:
Велика концертна сцена; професійний звук та освітлення; просторий танцпол; великий центральний та ще декілька телеекранів, де є можливість транслювати фото і відео, фільм про молодят.

Меню:
Найкращі страви кухонь народів світу (від європейської до екзотичної); сучасне оформлення та декорування страв; ресторанна подача; вишукані десерти та торти власного виробництва; широка алкогольна карта.

Розваги для дорослих:
Крім застілля та цікавої розважальної програми гості зможуть розважатися на території всього СОК «Адреналін Сіті»: пограти в боулінг чи більярд; покататися на картингу; постріляти в тиру; пограти настільний теніс; відвідати галерею мистецтв «Арт-кафедра».

Розваги для дітей:
Поки дорослі святкують – діти можуть розважатися в ігровому центрі «Лімпопо», де з ними займатиметься аніматор; переглянути фільм чи відвідати Музей технічного прогресу та Центр дослідницької науки і техніки «Експерементаріум»; покататися ролердромі, а також вело- та електромобілях.

Адміністрація арт-кафе індивідуально підходить до кожного замовлення, а також діє гнучка система знижок.

Арт-кафе «Стоп-Кадр»
вул. Карбишева, 1
Адміністратор: 200-577, 095-618-28-87


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
найгіршого сервісу я ще не бачив, порціі малі, 4голубці на 8 ох людей, музика гримить, офіціанти не знають своіх обов язків, просто жах!!!
Відповісти
Останні новини
«Стоп-Кадр» у «Адреналіні» - ідеальне місце для весілля! *
10 червень, 2014, 17:24