«Волинський Великдень» - концерт, який можна побачити лише один раз

«Волинський Великдень» - концерт, який можна побачити лише один раз
Порівняно з минулорічним концертом, цьогорічне дійство «Волинський Великдень» буде ще яскравішим і багатшим - запевняють організатори.

Програма наповнилась новими яскравими «фарбами», цікавими обіцяють бути і прем’єри. На глядачів чекає не просто набір музичних номерів. «Волинський Великдень» – це суцільне музичне дійство, в якому є місце і масовим танцям, і сольним номерам , і жартівливим куплетам, і проникливим романсам.

Окраса програми – діти: юні виконавці готуються не менш професійно, ніж дорослі. Наприклад, Анастасія Павлось: у свої неповні сім років вона майже щодня бере уроки вокалу, кілька разів на тиждень – заняття з хореографом, а ще – робота в студії , примірки костюму (до виступу шиється спеціальне вбрання маленької «міщанки-панянки»).

Основний склад солістів концерту – «нові-старі» учасники. Разом із Тетяною Ціхоцькою на сцені знову (як і в рік прем’єри) виступить популярний чоловічий квартет «Акорд». Хлопці щойно повернулись з творчої поїздки країнами Європи, і одразу включились інтенсивну підготовку до концерту разом із солістками – Оксаною Штембурською, Юлією Шевчик, Тетяною Сорокою. Крім співу солістам доводиться виконувати чимало танцювальних рухів.

Сюрприз готують і танцюристи. В програмі - нова яскрава, динамічна постановка відомих хореографів – Олени та Олега Козачуків – «Романівскьки витребеньки», це молодіжний танець, що походить з селища романів Луцького р-ну. Його виконує ансамбль танцю «Волинянка».

«Волинський Великдень – 2012» - це півтори години яскравого музичного дійства, яке складається із театралізованих мініатюр, музичних міні-вистав.

Кожен номер концертної програми – довершена композиція, яка нерозривно пов’язана із попереднім та наступним номером. В цій різноманітній картині святкувань є різні епізоди – «розгуляй» молодиць у шинку, забави молоді – з танцями, заграваннями.

Окрема «лірична» сторінка – романси на слова Лесі Українки та музику Тетяни Ціхоцької. Інша сторінка – «народний шлягер» («Несе Галя воду», «Розпрягайте хлопці коней», «Ішло дівча лучками» - ці пісні завжди викликають жваву реакцію публіки). Власне, усіх секретів не варто розкривати – тому, запрошуємо до облмуздрамтеатру на святковий «Волинський Великдень».

«Волинський Великдень» - концерт, який можна побачити лише один раз, адже наступний показ концерту відбудеться не раніше ніж через рік, і у ньому обов’язково знову відбудуться зміни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Великдень
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинський Великдень» - концерт, який можна побачити лише один раз
16 квітень, 2012, 10:34
Касир утік з бару з грошима
15 квітень, 2012, 17:26