На Волині організовують україно-польський фестиваль

На Волині організовують україно-польський фестиваль
Цьогоріч у серпні, на теренах Волинської області, а саме у двох її прикордонних районах: Шацькому та Іваничівському, відбудуться вже традиційні Європейські Дні Добросусідства.

11 червня перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев провів робочу нараду, на якій обговорювали поточні питання щодо підготовки та проведення цих заходів в нашому регіоні, - повідомили у прес-службі ОДА.

"Дні Добросусідства триватимуть безпосередньо біля лінії українсько-польського державного кордону на берегах Західного Бугу. Заходи, які організовуються в їх рамках, покликані втілювати ідею приязного прикордоння та добросусідських взаємин, а відтак - й європейської інтеграції", - зауважив Сергій Кудрявцев.

На території Шацького району заходи відбуватимуться з 7 по 10 серпня на переході “Адамчуки-Збереже”, через річку Західний Буг польська сторона перекине понтонний міст. Про це поінформував голова Шацької райдержадміністрації Олександр Кусько.

Він також розповів, що триває активна підготовка, зокрема облаштовується територія з української сторони, попередній план заходів буде остаточно узгоджено до початку липня. За словами Олександра Куська, упродовж чотирьох днів з обох боків кордону відбуватимуться наукові конференції, спортивні змагання, виставки, ярмарки, концерти, екскурсії.

Про активну підготовку до Днів Добросусідства доповів також і голова Іваничівської райдержадміністрації Андрій Бадзюнь. Зокрема, на переході Кречів-Крилів заходи відбуватимуться 23 серпня.

Також в ході наради обговорили низку інших організаційних питань, що виникають при підготовці до проведення Європейських Днів Добросусідства на території Волинської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Польща
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце класна тема для волинян,особливо молоді. Респект організаторам.
Відповісти
Останні новини
У Криму призначили вибори
11 червень, 2014, 15:44
На Волині організовують україно-польський фестиваль
11 червень, 2014, 15:39