На Шацьких озерах прогнозують туристичний бум. ВІДЕО

На Шацьких озерах прогнозують туристичний бум. ВІДЕО
Цього літа на Шацьких озерах прогнозують справжній туристичний бум.

Волиняни розповідають, що Світязь манить туристів лікувальною водою з вмістом мінералів, сосновими борами, свіжими ягодами та копченими вуграми і може скласти реальну альтернативу відпочинку у Криму, - про це йдеться у сюжеті журналіста перших західноукраїнських новин «Огляд дня» на телеканалі ZIK.

Поки що туристичний сезон у Шацьку лише розпочався, тож відпочивальників ще небагато, але господарі садиб і пансіонатів посилено готуються до їхнього приїзду.

«Ми прихали сюди з Донецької області усією сім‘єю. Завжди хотіли подивитись на ці прекрасні озера, про які багато чули, але ніколи не бачили. Усе тут нас дуже вразило, вода дійсно кришталева», – ділиться враженнями турист Ігор.

У селах навколо озера Світязь майже в кожній хаті здають в оренду кімнати. Ціна житла залежить від вигод. Хтось куховаритиме сам, хтось може харчуватись у місцевих їдальнях. Для найвибагливіших господарі самі готують домашній обід, звичайно ж, за додаткову плату. Власники приватних садиб запевняють: зі всіх сил стараються для клієнтів.

«Клієнти бувають різними: одні хочуть тиші, інші – навпаки більш шумні. У нас відпочивають люди із Києва та інших далеких областей. Стараємось максимально викластись, щоб усім було комфортно», – розповіла власниця приватної садиби Олена Романівна.

Пропозицій у Шацьку вистачить для усіх відпочивальників. Місцеві розповідають, що за сезон тут буває понад сто тисяч туристів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а в Луцьку працівники ДАІ заблокували роботу ДЕПО не випускаючи з 7,3 до 9-ї маршрутки на роботу в результаті чого люди не встигли на роботу, ДЕПО понесло збитки, приватні перевізники надприбутки, а головний ДАІвець за затримку муніципального транспорту в час пік нічого не отримав (бо він за дарма вирішив спортити людям ранок)
Відповісти
правильно зробили гроші за проїзд беруть а возять ніби дрова..!!! заблокувати мало, позбавити ліцензії....!!!
Відповісти