Миколаївських десантників «злив» український силовик

Миколаївських десантників «злив» український силовик
Інформацію про підрозділ 79-ї окремої високомобільної десантної бригади бойовики отримали від джерел у середовищі українських силовиків.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав керівник Інформаційного опору Дмитро Тимчук, - пише Дзеркало тижня.

Як відомо, десантники потрапили напередодні у Сніжному Донецької області в засідку і зазнали серйозних втрат.

"Є серйозні підстави вважати, що засідку, в яку потрапив підрозділ 79-ї окремої високомобільної десантної бригади, було організовано на підставі інформації, отриманої терористами з джерел у середовищі українських силовиків", - написав він.

Експерт підкреслює, що з боку терористів у нападі брали участь снайпери з високим рівнем професійної підготовки. "Це гостро ставить питання про наявність у сил АТО потенціалу для проведення ефективних контрснайперских дій", - зазначає Тимчук.

"Разом з тим, виникли деякі проблеми із застосуванням армійської авіації, яка прибула на допомогу десантникам, що ставить питання про необхідність організації більш тісної взаємодії між підрозділами, що беруть участь в АТО, і забезпечення умов для ефективного застосування авіації", - вважає військовий експерт.

Також Тимчук повідомив, що в районі залишеного українськими прикордонниками пункту пропуску "Должанський" на кордоні з РФ місцеві терористи і російські найманці проводять масштабні роботи зі створення та обладнання опорного пункту.

"Тут активно проводять інженерно-саперні роботи, обладнують захищені вогневі точки. Оборонний потенціал даного району оборони терористів зростає фактично щогодини", - додав експерт.

Нагадаємо, під час запеклих боїв 12 червня на кордоні з Росією в районі Сніжного загинули троє українських військових, ще 26 поранено. В засідку потрапили підрозділи 79-ї аеромобільної бригади з Миколаєва, також запеклий бій довелося витримати розвідгрупам 3-го полку спецназу з Кіровограда.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розстріляти сволоту без суду і слідства, як у воєнний час!!!
Відповісти
На МАЙДАН зрадника для СУДУ!!!
Відповісти
РОзстріляти за зраду Батьківщині!!
Відповісти
Вливати в ту тварюку його улюблений стєкломий, аж поки не лусне. Гроші, які йому за це заплатили, ще стануть йому поперек горла.
Відповісти
Який розстріл! Ця влада цій тварюці в майбутньому дасть хорошу посаду.
Відповісти
Останні новини
Маріуполь після боїв. ФОТО
13 червень, 2014, 15:34
Миколаївських десантників «злив» український силовик
13 червень, 2014, 15:21