На Волині - спортивний бунт. ДОКУМЕНТИ

На Волині - спортивний бунт. ДОКУМЕНТИ
На Волині об'єднання спортсменів та тренерів бунтують проти керівника Школи вищої спортивної майстерності Миколи Зайченка.

Напружена ситуація навколо Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності сьогодні досягла свого апогею, - пише представник об'єднання Олена Третяк.

"На посаду директора школи підвищення кваліфікації спорту претендує особа, що зарекомендувала себе як недобросовісний керівник, який протягом тривалого терміну паразитував на олімпійському дусі спортсменів та умисно дискредитував спорт на Волині загалом. Мова йде про Зайченка Миколу Олександровича – людину, що протягом тривалого періоду нівелювала усі спортивні здобутки волинських спортсменів", - стверджує вона.

"В той час, коли усі передумови для розвитку спорту на Волині були створені навіть державою, він лобіював інтереси не спортивної громадськості, а виключно власні", - додає автор.

Також вона додала документи з підписами представників спортивної громадськості області, в яких вони висловлюють проти Зайченка та закликають призначити директором Андрія Авраменка.

"В противному випадку на території Волинської області розпочнеться довготривала акція громадської непокори", - каже Олена Третяк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Зайченка на пенсію!!
Відповісти
це взагалі! що тут дивуватись, заказна стаття. хочуть всунути судиму людину, куди дивиться Вітер, чи тут питання парочки тисяч зелених?? а де правий сектор? і яке відношення до швсм мають 80% тих хто підписався??
Відповісти
шановна редакція! не займайтесь дурницями!!!!
не розбираєтесь в ситуації - не пишіть!!!
яке відношення має дарц, дзюдо, молодіжні ГО,та інші спортивні школи до ШВСМ????
у ШВСМ є відділення тільки з ОЛІМПІЙСЬКИХ видів спорту!!!

Відповісти
Питання не в тому,хто під чим ставив підпис,а у відношенні спортивної спільноти області до конретної особи,що в свій час займала посаду начальника управління,до якої више згадані організації,мають пряме відношення.
Відповісти
Питання не в тому,хто під чим ставив свої підписи,а в неспринятті спортивною громадою області людини,яка в свій час обіймала посаду начальника управління,і до якої вище згадані організації мають пряме відношення.Більшіть федерацій,що входять в ШВСМ,не хочуть бачити Зайченка М.О. на посаді керівника школи.
Відповісти
Через інтернет брудом можна обливати будь кого, а факти проти Зайченка де??? Немає. Це все слова. Підпис керівника не є позиція усіх членів колективу. Владі потрібно розібратися!!! Є певна депутатська комісія, зібрати і вислухати, дійсно фізкультурний актив, досвідчених людей у спорті, прислухатись до думки колективу.
Відповісти
В заяві підписалися люди, які взагалі до ШВСМ немають відношення. А якщо більшість колективу ШВСМ за Зайченка, то виходить що ці діячі зневажають людей, які забезпечують роботу ШВСМ, їм аби кудись писать, їм аби когось скинути, аби когось безголового поставити, оним словом "ПІСЬАТІЛІ"
Навіть Яценюку написали.
Раджу написати ще Порошенку, Путіну, до генсека ООН, голові НАТО, Євросоюзу, і Обамі незабудьте.
Відповісти
Все правильно на пенсію!!!
Відповісти