Лучанин перекинувся на авто

Лучанин перекинувся на авто
У селищі Ратно на Волині з’їхав у кювет і перекинувся автомобіль марки БМВ, у якому перебували двоє людей.

Автопригода трапилася 16 квітня вночі на вулиці Центральній, повідомили в УДАІ УМВС України у Волинській області.

За кермом іномарки був 19-річний лучанин Руслан І. Рухаючись у напрямку села Доманово, він не справився з керуванням, внаслідок чого з’їхав у лівий кювет, де перекинувся.

В автомобілі, окрім водія, знаходився пасажир – 25-річний житель села Липини Луцького району Роман Б.

Обох постраждалих з тілесними ушкодженнями різного ступеня доставили в реанімаційне відділення Ратнівської центральної райлікарні.
У період великодніх свят працівники Державтоінспекції на території Волинської області було виявлено 335 порушень Правил дорожнього руху.

Зокрема 62 водія було притягнуто до відповідальності за статтею 130 частини 1 – керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

У Державтоінспекції нагадують про необхідність неухильного виконання Правил дорожнього руху задля забезпечення безпеки для себе та інших учасників руху.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
про аварию БМВ в Ратно 16,04,2012..не правда что за рулем был Руслан..за рулем был Александр Коваль..житель Луцка..который выбравшись из машины..бросил своих товарищей..и удрал через поле..с места проишествия..в данный момент..его мама депутат ..пытается замять дело..спихнув все на Руслана..который лежит в реанимации..неужели снова..эти мажоры выйдут сухими из воды
Відповісти
Откуда такие сведенья?????? Александра выбросило из машины, он очнулса когда приехала скорая помощь но в больницу сначала забрали тех кто был без сознания (Рому и Руслана) а потом всех остальных! Как он мог удрать через поле если он ходить не может!!! Прекратите клеветать бедных мальчиков. А его бедная мама которая две ночи подряд сидела в больнице возле Руслана и Романа пока их родителей не было, никакой не депутат и никого не выгораживает!!!!!
Відповісти
что б вы знали, САше Ковалю помогли выбраться из машины, и на то есть свидетель, когда мащину переварачивали..Саша дриснул через поле..и на это есть свидетели, далее..Саша явился в больницу около 11 часов утра, когда ребят привезли еще в половине четвертого утра..и Коваля мама была первая на месте аварии.откуда она узнала что и где случилось..это уже не секрет и обговаривается в народе. и на все эти действия есть свидетели, и эта информация не берется из воздуха..а теперь вдуг выяснилось, что у Саша перелом бедра или что то с тазом ( мне это не интересно) но он уже лежит.ходить не может. чудеса да и только. если вы видели фото машины.то место водителя практически не поврежденно..даже лобовое стекло целое..так что ..дриснул САша..ДРИСНУЛ..пока ребята лежали в крови ..бросил своих товарищей. ну ничего правда все равно выяснится, и когда вы Сергей убедитесь в этом, хотел бы я видеть вашу реакцию.короче..поживем - увидим. я думаю что это дело замять не позволят.
Відповісти
Сергій. що ви говорите, які дві ночі мама Коваля сиділа біля хлопців? Хлопці розбилися 16-го в три ночи, Роман помер в вечері, 16-го, батьки Руслана в день, 16-го вже були в лікарні.Сергій, а чого мам Коваля не сиділа біля своєї дитини? я вам скажу, бо його не було там.....А чого мама Каволя бігала по лікарні, я вам скажу, вона бігала и винюхівала що и де, что б повліяти на ситуацію.сбирала інформацію. Навідь медсестра спитала її ,, Щого ві тут ходите, вашої дитини нема тут в лікарні. якщо вам цікаво, Сергій, поїдте в Ратно і поспілкуйтесь с медсестрами, вам скажуть як було.
Відповісти
Сергей,а ты там был?Рому забрали последним так,как не могли вытащить из машины,ждали приезда МЧС!
Відповісти
БРЕХНЯ! БРЕХНЯ! РОМАН ПОМЕР, ЩЕ ОДИН ХЛОПЧИНА В ЛІКАРНІ - І ВСЕ СПИСУЮТЬ НА НИХ, А БУЛО В МАШИНІ 5 ЛЮДЕЙ.ГОРЕ В РОДИНІ ТА ЩЕ Й ТАКА НЕСПРАВЕДЛИВІСТЬ.ДЕ ВАШЕ СПІВЧУТТЯ? А САША КОВАЛЬ ДІЙСНО ВТІК З МІСТА ПРИГОДИ І ЗАРАЗ ПЕРЕХОВУЄТЬСЯ В ЛІКАРНІ.
Відповісти
Я рідна сестра Романа.Я була в лікарні біля брата з 5 години ранку.Мама Саши нікого не спасала і нікому не платила.Лікарів з Луцька привезли Русланові батькі.Мама Саши спочатку казала що в машині було 4,а потім що Саша сидів в заді.Я бачила машину-права сторона дуже побита.У Романа ушкоджена права нога,тазові кісткі з права.У Руслана пострадала голова,більше з правого боку.Місце водія в машині не ушкоджене.Я бачила Сашу в лікарні,він тільки трохи тяне ногу,і більше ушкоджень на ньому немає.Якби мій брат залишився живий,я займалась би його лікуванням..................
Відповісти
В машині БМВ було 5 осіб.25річний пасажир Роман Н помер у лікарні.19річний Руслан К в дуже тяжкому стані.22річні пасажири Владислав О і Микола Н з легкими тілесними ушкодженями.Водій Олександр К втік з місця аварії.Прийшовши пізніше до лікарні дав неправильні свідчення.Щоб зняти з себе вину.Як добитись правди?
Відповісти
Оля про яку правду ти говориш?Гроші і звязки вирішують все.
Відповісти
Останні новини
Лучанин перекинувся на авто
17 квітень, 2012, 12:18