У Львові запустили «попереджувальну ракету» для Порошенка

У Львові запустили «попереджувальну ракету» для Порошенка
Сьогодні, 16 червня, активісти Громадського сектору Євромайдану Львова та «Демократичного альянсу» запустили під стінами Львівської ОДА сигнальну «попереджувальну ракету» для того, щоб нагадати президентові, що громадськість пам’ятає його обіцянки та вимагає прозорих кадрових призначень в області. Зокрема, йшлося про призначення голови Львівської облдержадміністрації.

За словами активіста Громадського сектору Майдану Львова Костянтина Ковалишина, влада повинна почути громадськість, тому активісти вирішили провести акцію та запустити символічну сигнальну ракету. Ковалишин наголосив, що кадрові призначення повинні бути зрозумілими та прозорими, - повідомляє Zahid.net.

«Жодних котів у мішку ми вже не сприймемо. Люди після Майдану змінились всі і радикально. Я сподіваюсь, президент це пам’ятає», – запевнив Ковалишин.

Активісти зачитали звернення до президента України Петра Порошенка, в якому висунули низку вимог. Зокрема, оприлюднити кандидатури кандидатів на посаду голови ОДА, а також зобов’язати майбутнього очільника щомісяця звітуватись громаді у форматі 2-годинних бесід. Окрім того, активісти вимагають забезпечити присутність громадськості та ЗМІ на апаратних нарадах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
обовязкового дубдера!
Відповісти
ЗА ПІВТОРА МІСЯЦЯ НЕ ПРИЗНАЧЕНО ЖОДНОЇ ПОРЯДНОЇ ЛЮДИНИ...ДУЖЕ ДИВНО ? НЕМА КОМАНДИ , ЧИ НЕРОЗБІРЛИВІСТЬ , ЯК У ТИМОШЕНКО ?
Відповісти
Останні новини
У Львові запустили «попереджувальну ракету» для Порошенка
16 червень, 2014, 20:13