На Волині екс-регіонали «проштовхують» свою людину в очільники міліції, - «Свобода»

На Волині екс-регіонали «проштовхують» свою людину в очільники міліції, - «Свобода»
Депутати Володимир-Волинської міської ради, колишні члени Партії регіонів, а також співчуваючі їм громадяни звернулися до президента України, міністра внутрішніх справ, начальника УМВС у Волинській області, голів Волинської ОДА та облради, а також до нардепа від Володимир-Волинського виборчого округу №19 Євгена Мельника з листом, в якому лобіюють призначення на посаду начальника міського відділу міліції Віталія Здомищука і висловлюються проти кандидатури Віталія Мархальчука, підтриманої Радою ВО «Майдан» та громадськими активістами.

Підписанти листа мотивують свою пропозицію призначити Віталія Здомищука на чолі міськвідділу МВС тим, що його нібито підтримали мешканці міста, які взяли участь в опитуванні, - повідомили у прес-службі обласного осередку ВО «Свобода».

«Здомищука, який в період правління Януковича слухняно виконував вказівки влади щодо переслідування активістів Майдану, категорично не підтримує Рада ВО «Майдан» та інші революційні організації міста, громадський сектор», - кажуть в прес-службі.

Також Віталію Здомищуку закидають неефективну боротьбу з алкогольною мафією у Володимирі-Волинському.

«Серед підписантів листа фігурують прізвища таких одіозних людей як депутат Володимир-Волинської міської ради, колишній заступник голови місцевих регіоналів та екс-голова «Молодих регіонів» міста Максим Климюк. А також такі депутати екс-«регіонали» як Валерій Зінкевич, Олег Мельник, Анатолій Смоляр, Іван Омельчук, Віталій Голигін. Раніше на підтримку Віталія Здомищука публічно висловлювався депутат Володимир-Волинської міськради Руслан Мороз, обраний від «Сильної України», який тепер судиться з активісткою Майдану Ольгою Нечитайло», - додають в прес-службі.

З-поміж інших осіб, які підтримують кандидатуру старорежимного міліціонера, помічені люди, орієнтовані на мера Петра Саганюка, - стверджують у «Свободі».

«Майбутнє міста хочуть і надалі вершити люди, більшість з яких заплямували себе перебуванням у лавах злочинної організації під назвою Партія регіонів або ж слухняно служили поваленому режиму. Кого послухає Президент - тих, хто проливав кров на Майдані і яких ці псевдопатріоти називають «так званими громадськими активістами» чи псевдопатріотів, які до останнього вірили в доброго царя Януковича, питання риторичне. Тепер ці люди з минулого докладають усіх сил аби звести нанівець досягнення Революції гідності», - зазначив голова Володимир-Волинської міської організації ВО «Свобода» Сергій Коба.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Судячи з підписів там тих ексів дуже мало... Щось недопрацювала свобода місцева: назва в матеріалу бомбова, а ось суть - хиленька. Висмоктали з пальця новину! Хлопці й дівчата-свободівці, вибори Президента вже показали рівень довіри до вашої партії. То ви тепер такими новинами й "бурхливою" дільністю намагаєтеся зробити піар на місцевому рівні?
Відповісти
До Володимира ,ще не дійшла нова позиція громдянського суспільства ,все по старому ,князь керує ,а підлабузники лижуть д..пу.Хабарна прокуратура на місці ,корупційна міліція теж ,за що боровся майдан ,щоб ці дол..би далі гріли зад .
Відповісти
Сєдой???? А воно ще живе? Суки і все. Папу ледь не здохне щоб свого просунути!
Відповісти
Затямте - немає такого словосполучення як "КОЛИШНІ РЕГІОНАЛИ"!!! Те, що їх порозганяли, це ще нічого не означає - вони сидітимуть в кутках до слушної миті а далі Вас, активістів, будуть жарити і пекти каленим залізом!
Відповісти

У Волдимир-Волинському і далі банда керує. Як і не було революції- коли ВЖЕ ТА НЕЧИСТь РАЗОМ Зі своїм мером П.Саганюком згине з міста назавжди!!!
Відповісти
Оба на і Матусевич-"бют"івець плюнув на Майдан і попер з гопніками,Ото продався , Колєнька!Заодно з Морозом!
Відповісти
Оце депутати молодці !!! Врешті проснулися й зайняли активну громадянську позицію. Якщо люди мають нормальну думку, підтримують професіонала, а не "засланого козачка", то це відразу називають лобіювання ? Ні шановні пани "свободівці", саме Ви та "права братія" лобієте Іваничівського козачка до нас у Володимир !!! Ви лишень вмієте, що відразу вішати ярлики та обливати всіх Вам неугодних брудом. Запам'ятайте, так не буде !!! Крім того, не брешіть людям, це вже набридло, а назвіть хоча б одного активіста Майдану, якого за якимсь наказом переслідував не зрозуміло як й за що Здомищук чи інші співробітники Володимир-Волинської міліції. Досить брехати, назвіть конкретні факти, а не займайтеся окозамилюванням !!! І наостаннє, спитайте в колективу міліції кого підтримують на посаду керівника люди, які там працюють, чи це нів для кого не важливо ??? Для Вас мабуть ні, бо займаєтеся політиканством, рветеся до влади. Як тільки щось не так як Ви "спланували", одразу чергова порція бруду й брехні на підконтрольних вам Інтернетресурсах. Та йдіть у владу законним шляхом, ніхто не забороняє, а не так як нові очільники райради, не робіть з когось дурнів, а прийдете - покажіть що Ви можете, а ми подивимось й тоді у Вас спитаємо !!!
Відповісти
Ті, хто зараз набільше горлопанить (Маю на увазі "Свободу"), якщо прийдуть до влади ( не приведи господи!) то і далі будуть тільки теревенити та тролити всіх і скрізь. Така в них робота - язиками в такт ворочати. Тільки шкода, що від цього ні нам ні країні краще не буде((((
Відповісти
Останні новини
На Волині екс-регіонали «проштовхують» свою людину в очільники міліції, - «Свобода»
17 червень, 2014, 15:40