У волинській міліції - свято. ФОТО

У волинській міліції - свято. ФОТО
Із нагоди 91-ї річниці створення служби дільничних інспекторів міліції в обласному управлінні внутрішніх справ відбулися урочистості, на які прибули представники цієї професії з усіх міст та районів області.

За словами начальника обласного управління внутрішніх справ полковника міліції Петра Шпиги, професія дільничного інспектора одна з найважливіших серед правоохоронців, бо він найщільніше спілкується із населенням.

Тому саме з цієї правоохоронної ланки розпочнеться реорганізація структури, саме на неї покладено відповідальність змінити ставлення народу до міліції. Із побажаннями нести службу в мирній обстановці та досягати високих звань Шпига пообіцяв докладати максимум зусиль, аби поліпшити матеріальне становище підлеглих.

На Волині – 306 дільничних інспекторів, більшість із яких працює у сільській місцевості, і на кожного з них припадає по дві з половиною тисячі мешканців.

Вітаючи «шерифів» зі святом, заступник голови облдержадміністрації Микола Собуцький, якому близька аграрна тема, нагадав, як цієї тривожної весни господарі боялися засівати землю. Аби перебороти страх невизначеності, міліція посприяла в оформленні фермерам дозволів на отримання зброї.

Такий психологічний крок додав впевненості, і тепер селянин готовий брати участь у захисті рідної землі. Микола Собуцький порадив дільничним інспекторам опиратися на таких людей у роботі.

За бездоганне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм низку дільничних інспекторів нагороджено грамотами, подяками та цінними подарунками облдержадміністрації та власного відомства.

До привітань долучилась і охоронна фірма «Захист і безпека», працівники якої щоденно виїжджають на патрулювання луцьких вулиць разом із міліцією. Представник цього приватного підприємства Віктор Столярук вручивши премії від колективу трьом дільничним інспекторам, побажав, аби кількість виходів на чергування завжди дорівнювала кількості повернення.

За здоров’я винуватців свята у храмі Святого Георгія Побідоносця 18 червня відслужили молебень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сьогодні побачив цікаву картину з Nissana Ватрістю 120тис у е виходить "міліціонер" в повном параді і навіть не стидається!!!А тепер питання з відки у бідного таке балок?
P.S Похоже нате що ні чого не міняється в мої Україні
Відповісти
Шановний ,Вован!Перш,ніж Дивитись з якого авто виходить "міліціонер",раджу Вам скоштувати "хліба" простого дільничого.....Погляньте краще на наших "бідових"депутатів-дармоїдів,як вони живуть,на чому їздять і чий хліб жують.ТО після цього оцим дільничим ви б згодилися оці ніссани на премію видавати.
Відповісти
а прості дільничні в латаних штанах ходять, треба розрізняти трохи.
Відповісти
Останні новини
У волинській міліції - свято. ФОТО
18 червень, 2014, 17:21