У Луцьку піснями та танцями розважали поранених військових. ФОТО

У Луцьку піснями та танцями розважали поранених військових. ФОТО
На повір’ї Луцького гарнізонного військового госпіталю військової частини А4554 виступив ансамбль пісні і танцю Збройних сил України.

Серед його глядачів - «вчорашні» учасників боїв на Сході, які нині заліковують рани у місцевому військовому госпіталі, - пише Волинська газета.

Начальник ансамблю полковник Сергій Макаренко розповів: «Головне наше завдання – об’їхати всі військово-медичні заклади в Україні, а в першу чергу – ті, де лікуються поранені у боях на Сході. Ми вже побували у Житомирському та вінницькому госпіталях. Наступного тижня виступатимемо у госпіталі Дніпропетровська, потім буде одеський гарнізон, харківський».

«Це, в першу чергу, патріотичний концерт, щоб підняти дух тим, хто повернувся після виконання військових завдань, і тих, хто туди поїде. Реакція людей демонструє, що ці заходи потрібні. Особливо зараз. Наш ансамбль, до речі, недаремно був створений у 1939 р., перед початком війни. Колектив прибув до Луцька у бойовому складі. Загалом в ансамблі 126 людей, у поїздці задіяли в основному молодих солістів та балет», - додав він.

«У нас такі подвійні відчуття. Бо з одного боку, це ніби й добре, що звучить патріотична пісня, яка піднімає дух, що приїхав колектив зі столиці спеціально, аби нас розважити… А з іншого: сьогодні наші хлопці з Миколаївщини поїхали в зону АТО, на Луганщину. І їм там не солодко», – зізналися хлопці, які перебувають на лікуванні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку піснями та танцями розважали поранених військових. ФОТО
18 червень, 2014, 18:44