На Волині - конкурс «доступних» закладів і установ

На Волині - конкурс «доступних» закладів і установ
На Волині продовжили конкурс з визначення умов доступності об’єктів інфраструктури для маломобільних груп "Волинь без перешкод" на місяць.

Тобто до липня, - повідомили у ВОГО "Фонд місцевого розвитку", який у партнерстві з ГО "Євроклуб "Право і Захист" проводить конкурс.

Конкурс проводиться з метою вивчення напрацювань із створення безперешкодного середовища, популяризації закладів, що є зручними та безпечними для маломобільних груп населення, привернення уваги громадськості до даної проблеми, надання рекомендацій конкурсантам для покращення умов доступності.

Конкурс проводиться у травні-липні 2014 року серед державних та приватних юридичних осіб Волинської області щодо найкращого пристосування для обслуговування людей з інвалідністю.

Для участі у Конкурсі апліканту необхідно заповнити та надіслати заявку в електронному вигляді (на адресу [email protected]) або звичайною поштою (на адресу вул. Коперника 8а, м. Луцьк, 43000, ВОГО "Фонд місцевого розвитку") не пізніше 04 липня 2014 року. Щоб отримати форму напишіть на пошту [email protected].

Організатори запрошують громадські організації та інших зацікавлених осіб надати пропозиції об'єктів інфраструктури у Волинській області, які варто було б проінспектувати в рамках конкурсу (у довільній формі на електронну скриньку організації [email protected]).

Номінації конкурсу:
­
"Відкрита до людей з інвалідністю державна установа".
­"Відкритий до людей з інвалідністю медичний заклад/аптека".
­"Відкритий до людей з інвалідністю заклад торгівлі/ обслуговування населення".
­"Відкритий до людей з інвалідністю навчальний заклад".
­"Відкритий до людей з інвалідністю заклад громадського харчування".
­"Відкритий до людей з інвалідністю заклад культури/розважальний заклад".
­"Відкритий до людей з інвалідністю банк".

Усі конкурсанти стануть учасниками моніторингу (аудиту) умов доступності об’єктів інфраструктури у Волинській області, за результатами якого будуть визначені переможці – об'єкти, що відповідають стандартам умов доступності.

Кожному переможцю будуть вручені спеціальні відзнаки для розміщення на входах з метою демонстрації успіхів конкурсанта у забезпеченні прав людей з інвалідністю, а також грамота від Волинської обласної державної адміністрації, Луцької міської ради (якщо об'єкт знаходиться у Луцьку) та Партнерів з реалізації Проекту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: громада
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині - конкурс «доступних» закладів і установ
19 червень, 2014, 11:52