Новий луцький депутат розповів про свій бізнес та проблеми міста

Новий луцький депутат розповів про свій бізнес та проблеми міста
Віктор Ящук, який замінить Олега Чернецького у кріслі депутата міськради, розповів про те, чим заробляє на життя та які проблеми міста планує вирішити.

Нагадаємо, депутата міськради від ВО «Свобода» Олега Чернецького обрали до Київради, тому його місце займе №9 у списку свободівців Віктор Ящук.

Майбутній депутат розповів, що поки не визначився із постійною комісією, в якій буде працювати. Остаточне рішення будуть ухвалювати, зважаючи на кількість свободівців у різних комісіях міськради.

«Треба на це глянути вище, які у нас члени "Свободи" у яких комісіях, тоді вирішимо. Де я я більше потрібний, там і буду», - пояснив він.

Також Віктор Ящук розповів, що займається бізнесом у сфері будівництва та ремонту житла. Зокрема його підприємство будує котеджі біля Луцька. Зізнався він, що і собі споруджує новий будинок та планує переїхати туди із квартири, де нині проживає.

На думку майбутнього депутата, жити у будинку сьогодні значно зручніше, ніж у квартирі.

Свободівець вважає, що для Луцька дуже важливо розвивати туризм.

«Проблеми Луцька відомі кожному лучанину. Такої однієї проблеми, як у Львові, явно вираженої немає. Що кожному лучанину болить, те й мені. Благоустрій, комуналка, важливо підняти місто на інший культурний рівень, щоб туризм розвивати, популяризувати наші пам’ятки, зокрема, замок Любарта, підвищувати престиж міста», - відзначає Віктор Ящук.

Він планує зосередитися на депутатській діяльності із вирішення проблем перш за все у центральній частині міста, на проспекті Волі та вулиці Дубнівській.

«В «Свободі» кожен депутат в раді, незалежно від того списочник він чи мажоритарник, має закріплений округ», - пояснює Віктор Ящук. Згадані вулиці вже закріпили за ним.

Однієї із нагальних проблем Ящук називає житлово-комунальне господарство. Тут, мовляв, людям часто простіше самим вирішити проблеми, ніж чекати допомоги ЖКП.

«Інколи простіше скинутися по 50 гривень і зробити, ніж чекати», - пояснює він. Хоча визнає, що складними роботами, зокрема заміною комунікацій мають займатися професіонали.

Також відзначає проблему якості доріг та тротуарів, однак, у цьому випадку йдеться про недофінансування.

«На проспекті Волі тротуари не найкращі. На Бандери взагалі немає. Але це питання фінансів, якщо будуть гроші, можна вирішити», - пояснює він.

Гроші для ремонту доріг та вирішення інших проблем Віктор Ящук пропонує знаходити, розвиваючи у місті бізнес.

«Треба, щоб в місті працювали підприємства, щоб податки нарешті йшли до місцевого бюджету. Пам’ятаєте, нещодавно було питання спиртзаводу», - нагадав Ящук про ініціативу свого колеги Сергія Сівака.

Майбутній депутат додає, що готовий почати плідно працювати, але зізнається, що від нинішнього складу Луцькради «зовсім не в захваті».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДОСТОЙНИЙ ЧУВАК,НЕ ТО ШО ТЕ ЧУЧЕЛО З ГОРОХОВА))))СВОБОДА НАРЕШТІ ОЧИЩАЄТЬСЯ.
Відповісти
То Ваш міністр від Свободи чогось питання Спиртзаводу тормозить !!!
Відповісти
Луцьк та лучани не в захваті від фракції "Свобода", яка нічого не вирішує лише тягне вниз.
Відповісти
Котеджи строит,на себя не забил. Украина воюет, а он автоматиком депутатик. Позор "Свабоде"рф.
Відповісти
Ще не став депутатом, а вже всіх критикує. Не в захваті від депутатського корпусу! Поб ачимо що він сам зробить. Чи разом з усією фракцією " Свободи" буде голосувати тільки за " проплачені" земельні питання і дивитися як йому кивне Вега. А може хоч він один у фракції насмілиться мати свою думку і її відстоювати.
Відповісти
Останні новини
Новий луцький депутат розповів про свій бізнес та проблеми міста
19 червень, 2014, 17:24