ПриватБанк відкрив фінансування однієї з логістичних компаній Волині *

ПриватБанк відкрив фінансування однієї з логістичних компаній Волині *
ПриватБанк і ТОВ «ТД «Аванта» (входить до групи компаній зовнішнього інвестора - фонду «Евровенчерз Україна Фанд II») підписали угоду про надання підприємству овердрафтового кредиту обсягом 4 млн. грн.

Як повідомили в банку, овердрафт, виділений компанії ТОВ «ТД «Аванта» буде направлений на поповнення обігових коштів компанії. Через профільну діяльність ТОВ «ТД «Аванта» - роздрібну торгівлю, потребу постійної закупівлі товарів, збільшення асортименту і товарних позицій - товариство потребує оборотних коштів.

«Тільки за минулий рік ми збільшили обсяги реалізації продукції на 18%. Така впевнена динаміка розвитку підтримуватиметься як за рахунок власних ресурсів, так і позикових коштів», - каже директор ТОВ «ТД «Аванта» Дмитро Терешкович.

«ПриватБанк підтримує розвиток підприємства практично з моменту його створення, і сьогодні умови кредитування дозволяють вести бізнес з високою ефективністю», - додає він.

Зі свого боку, банкіри відзначають впевнені позиції компанії на ринку і значне зростання активів підприємства за підсумками року. В цілому, за прогнозами фахівців ПриватБанку, цього року обсяги інвестицій в економіку можуть зрости на 10 млрд. грн, а компанії залишаються одними з найбільш привабливих для інвестування кредитних коштів.

«ТОВ «ТД «Аванта» - один з лідерів ринку роздрібної торгівлі західного регіону і банк готовий підтримувати лідерів як доступними умовами кредитування, так і простою технологією доступу до інвестицій. Ми впевнені, що додаткове фінансування банку допоможе забезпечити компанії додаткові переваги на ринку», - каже директор Волинського ГРУ ПриватБанку Андрій Якимів.

Довідка

ТОВ «Торговий Дім «Аванта» представляє дистрибуцію продуктової лінійки відомих виробників. ТОВ «ТД «Аванта», докладаючи максимум зусиль, запатентувала власну торгову марку (Privat Label), яка створювалася компанією виключно для покупців, щоб полегшити питання вибору в кожній товарній групі. В основу цієї маркетингової стратегії покладено принцип низьких цін за рахунок зменшення собівартості товару (витрати на рекламу і збут, вартості бренду), частина якої іноді становить до 50% вартості товарів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк відкрив фінансування однієї з логістичних компаній Волині *
24 червень, 2014, 12:03