У Луцьку визначили місця, де можна вигулювати собак. КАРТА

У Луцьку визначили місця, де можна вигулювати собак. КАРТА
У Луцьку передбачили 12 ділянок, де можна вигулювати собак, натомість за вигул у інших частинах міста, крім прибудинкових територій, будуть штрафувати.

Про це йдеться у проекті змін до рішення міськради «Про затвердження правил утримання тварин», підготовленому у комунальному підприємстві «Ласка».

Директор підприємства Дана Новарчук пояснила, що крім цих 12 ділянок собак можна вигулювати на прибудинкових територіях, але там має бути відповідний знак про дозвіл на це.

Вона долала, що люди із собаками можуть пересуватися в інших частинах міста, але тоді собаки мають бути на повідку, і, можливо, у наморднику (залежно від породи собаки).

Натомість крім прибудинкових територій собак можна вигулювати на таких ділянках: вулиця Набережна, навпроти готелю «Світязь» та навпроти вулиці Яровиця, вулиця Боженка - біля річки Жидувка, бульвар Дружби народів - біля річки Жидувка, вулиця Космонавтів - парк 900 річчя Луцьк, вулиця Ветеранів - парк 900-річчя Луцька, вулиця Кравчука - біля РАГСу, на вулиця Гордіюк, у парк імені Лесі Українки поблизу «Ротонди», у парк імені Лесі Українки біля річки Стир, на вулиці Шопена біля палацу учнівської молоді, на вулиці Потебні у «ботанічному саду».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: собаки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай спочатку дворняг половлять, получається дворнягі по всьому луцьку лазять, а мені треба шукати окремі місцяі шоб вигуляти собаку? шо за бред?!
Відповісти
до речі баля РАЦСу, дворняг теж повно, там якесь будівництво є, так вони там і живуть, ше і кидаються на велосипедистів
Відповісти
Тобто на цих визначених ділянках собаки можуть гасати без повідків і намордників? Та по Набережній , що навпроти готелю "Світязь", кожен ранок дітлашня в третю школу йде. Що ж це буде, якщо там будуть вільно бігати собацюри і ср.ти де попало. Ви там всі з дуба рухнули, чи що?
Відповісти
І на розробку такої хрінотєні йдуть міські гроші... Хто буде контролювати відхилення від зони на 5 метрів? А до зони собак будуть хазяї на парашутах спускати?
От на прибудинкових територіях собак якраз-таки і не треба.
Відповісти
Шановна, Дана Новарчук !!! Перед тим як писати подібні постанови, огляньте дані місця. Біля річки Жидувка море побитого скла, собака може порізатися і занести інфекцію. Плюс трава "по шию". Я вже мовчу про кліщі, там дуже захаращенна територія.
Відповісти
А хто буде прибирати за вуличними собаками? А що робити, коли вони кидаються та кусають мою, "агресивну" чи там як, собаку?
Відповісти
"ДУЖЕ КРУТО" визначили місце для вигулу собак біля РАЦСу, "велике дякую" вам від всіх мамочок району, які там щодня гуляють з маленькими дітьми. совість би мали!!!!!! в нас теж була собака, і це дійсно проблема, що немає куди її завести на прогулянку, але куди ж водити тоді дітей???, якщо біля мого будинку на дитячому майданчику вигулюють псів всі кому не лінь, особливо сусідка, в якої десь біля 15-20 пікінесів. зробіть нормальне місце, ОГОРОДЖЕНЕ!, щоб я не боялась, що моя дитина в пісочниці знайде "сюрприз від песика". і взагалі оці 12 ділянок це просто смішно, ми ж не в Ківерцях живемо, розміри міста Луцька такі, що тих ділянок занадто мало!!!
Відповісти
Перед тим, як заганяти в рамки власників собак, відкрийте громадські туалети в центрі міста!!Кожне свято та вихідні виганяю з-під балкона пісаючу та какаючу молодь. І муніципальної міліції не видно й близько.15-16 літні напиваються до втрати свідомості та валяються в дворі. Прямо в центрі! міста. Зате собакам вказали де їхнє місце!!!!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку визначили місця, де можна вигулювати собак. КАРТА
25 червень, 2014, 15:34