Креатив комунальників по-волинськи

Креатив комунальників по-волинськи
Комунальники активно чепурять Ковель до Дня його народження та 70-ї річниці визволення від фашистських загарбників.

Приміром, працівники комунального підприємства «Добробут» поспішають до строку підстригти всі зелені газони в місті та траву на території парків, - пише ПроКовель.

У парку імені Тараса Шевченка справно працюють механічними газонокосарками два молодих хлопця Олег Сидорук та Дмитро Василюк. Вони лише з півроку працюють у «Добробуті», але вже встигли усвідомити, що робота, якою займаєшся, має приносити перш за все задоволення для самого себе, і тоді вона буде виконана бездоганно. За цим принципом і працюють Олег та Дмитро.

А ще - ці хлопці виявилися доволі креативними та винахідливими майстрами своєї справи. Вони під час підстригання трави замислили зобразити на робочому місці велике сонце, яке усміхається людям. Однак згодом вирішили зупинитися на смайлику, адже йому не потрібно «домальовувати» промінці.

Дмитро навіть запропонував смайлика зобразити у 3D форматі, щоб той з відстані видавалася дещо іншої форми, однак у хлопців було обмаль часу, тому задумане довелося відкласти на пізніше, поки трішки підросте трава і тоді роботу все одно доведеться підправляти.

Наразі хлопців хвилює думка керівництва «Добробуту», адже, якщо цей витвір на траві там не сподобається, молодим людям доведеться його прибрати. А цього робити їм дуже не хочеться. Олег та Дмитро кажуть, що вже мають й інші ідеї щодо «картин» на траві. І як тільки-но отримають добро від начальства, візьмуться за втілення задуманого.

До речі, і перехожим усміхнений зелений смайлик у парку Т. Шевченка теж припав до вподоби. Більше того, вони висловлюють «за», щоб чим більше на траві «малювали» усіляких веселих героїв, навіть пропонують вистигати цілі композиції з картин. На їхню думку, це неабияк підніматиме настрій ковельчанам і приваблюватиме в наше місто туристів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель, ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Креатив комунальників по-волинськи
25 червень, 2014, 15:46