Туристичний портал Луцька обіцяють зробити за 2 місяці

Туристичний портал Луцька обіцяють зробити за 2 місяці
На розробку туристичного інтернет-порталу Луцька, що міститиме усю необхідну інформацію для гостей міста, планують виділити 22 тисяч гривень.

Про це стало відомо 19 квітня під час засідання постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Комісія рекомендувала сесії міської ради підтримати рішення про зміну призначення бюджетних коштів. Зокрема, як зазначив начальник управління міжнародного співробітництва та туризму Микола Іванюк 22 тисячі гривень передбачені для промоційної друкованої продукції.

Втім їх пропонують направити на розробку сайту. Зі слів Іванюка, його виготовлятиме львівська фірма, яка займалася розробкою туристичного порталу для туристів, які приїжджають до центру Галичини.

Планується, що наповнювати інформацією портал буде відділ інформаційної роботи та відділ розвитку туризму міськради. При наявності грошей зробити діючий ресурс з наповненим контентом, зі слів Іванюка, можна буде за два місяці.

Нагадаємо, що сайт має забезпечувати цільову роботу з українськими та іноземними туристами, а також стати популярним ресурсом для анонсу усіх міських заходів.

Також це – зручний пошук закладів харчування, проживання тощо, повна інформація про місто та околиці, туристичні маршрути, можливість розміщення комерційної інформації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відділ інформ. роботи наповнюватиме ще один сайт? Це жарт? У них 2,5 журналісти. Капєц відділу. Звідти ж всі звалять.
Відповісти
Бред.
Пока нацики правят туротасль развиваться не может.
Какой идиот поедет к фашистам?
Вы же ненавидите ВСЕХ. И даже своих.
Відповісти
А самим слабо розробити? Де ваш творчий підхід? Чому копіювати галичан, львівян. В нас що немає творчих креативних лучан. Та хоть пру пруди. Так ні зробити плагіат - це в стилі Іванюка.
Відповісти
Останні новини
Туристичний портал Луцька обіцяють зробити за 2 місяці
19 квітень, 2012, 15:06