У Ковелі таксисти заявили, що готові перекрити трасу на Варшаву

У Ковелі таксисти заявили, що готові перекрити трасу на Варшаву
До Ковельської міськради вечргове приїхали місцеві таксисти, щоб зустрітися з депутатам міської ради і розповісти їм про свою проблему.

А проблема у таксистів-підприємців одна: їх позбавили стоянок для транспортних засобів, а натомість пропонують орендувати місця, - пише ПроКовель.

Ті, звісно ж, відмовляються платити, кажуть, що для своєї діяльності на колесах вони мають всі необхідні документи і справно сплачують податки.

Ще перед початком сесії підприємці написали заяву на адресу міського голови Олега Кіндера з проханням відновити дорожні знаки «Стоянка таксі» та «Місце зупинки таксі» на всіх тих місцях, де вони були демонтовані. Підписи під листом постави зо три десятки таксистів. Ця заява була озвучена їхнім представником Володимиром Фіщуком під час роботи сесії.

Також виступаючий повідомив, що вони вже подали заяву-скаргу до Верховної Ради України. І на завершення чоловік натякнув, що таксисти зараз можуть повернутися або на свої робочі місця, або поїдуть до траси Київ-Варшава, мовляв, наразі все залежить від слова міського голови. Проте Олег Кіндер був незворушним і жодного слова так і не промовив.

Тоді таксисти, вигукуючи в сторону президії «Ганьба!», покинули зал засідання, але ненадовго. Ковельські таксистиЗа кілька хвилин перемовин на вулиці, вони так само гучно повернулися назад. Люди, коли побачили, що до Площі Героїв Майдану під’їхали авто ДАІ, а міліція ходить між рядами машин таксі і щось собі записує в блокнот, рішуче прийняли рішення повертатися в сесійну залу і вимагати остаточного вирішення даного питання.

Розлючений натовп кинувся до мікрофонів і став вигукувати свої вимоги. Депутатів спершу такий бурхливий розвиток подій дещо спантеличив, але згодом оговтавшись, один із них запропонував продовжити розмову на засіданні спеціального робочої групи, яка, до речі, вже діє. Більше того, про створення комісії чи групи просив у детутатів і директор однієї з місцевих служб таксі Микола Матвійчук.

Нічого не говорив лише головуючий Олег Кіндер, який тим часом намагався покинути зал. Однак дорогою до виходу він таки зупинився біля мікрофону і вступив в полеміку з таксистами. Звісно, Кіндер говорив про те, що йому необхідно дбати про наповнення міського бюджету, благоустрій міста, і таксистів теж має дане питання хвилювати.

А останні йому у відповідь вигукували, що мають всі необхідні документи для введення підприємницької діяльності, однак місцем роботи, тобто стоянками для своїх авто, вони не забезпечені.

Зрештою погодилися знайти порозуміння 2 липня, коли збереться робоча група по розгляду даного питання.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі таксисти заявили, що готові перекрити трасу на Варшаву
26 червень, 2014, 14:13