Положинський поки симпатизує «Свободі», але і вона «вбиває віру»

Положинський поки симпатизує «Свободі», але і вона «вбиває віру»
Лідер гурту «Тартак» Сашко Положинський поки не знає, за кого голосуватиме на виборах, проте, якщо не буде достойних, проголосує проти всіх.

Про це Положинський розповів у інтерв’ю ВолиньPost.

«Моє сумління не дозволяє мені голосувати за менше зло. Краще голосувати проти всіх, щоби зло, маленьке чи велике, знало, що є активні люди, які готові проти зла голосувати. Якщо ти голосуєш, скажімо, проти двох кандидатів, меншого і більшого зла, то ти голосуєш проти зла взагалі. Якщо ж ти голосуєш за менше зло, то ти все одно на стороні зла. Ось така моя позиція. Принаймні зараз», – пояснив музикант.

Також він розповів, що поки не знає, що криється за майбутніми виборами, тому навіть не міркував, за кого голосуватиме.

«Звісно, за комуністів, Литвинів чи Партію регіонів я ніколи не голосував і голосувати не буду. А стосовно КОДу, то там є надто багато людей, яких я вважаю злом, хоча там є і хороші люди. Але довіри до цього умовного об’єднання в мене немає», – зауважив лідер «Тартака».

«На останніх кількох виборах я голосував за «Свободу». І робив це принципово. На зло всім іншим. Приблизно так це можна назвати. Тобто, голосуючи за «Свободу», я фактично голосував проти всіх інших. Але, на жаль, свою віру у себе «Свобода» поступово вбиває», – зізнався музикант.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ’Ю ІЗ САШКОМ ПОЛОЖИНСЬКИМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проти СВОБОДИ також молодець Сашка що розумієш що це за партія СВОБОДА
Відповісти
В бюлетені не буде графи "проти всіх". Хіба бюлетень зіпсувати.
Відповісти
Продовження:

"– Чому?

– Я не бачу змін там, де при владі «свободівці». Я не кажу, що «Свобода» погана. Я просто не вірю, що вона здатна змінювати на краще життя тих людей, які голосують за неї. Я продовжую брати участь у «свободівських» акціях, лишаюсь їхнім симпатиком, але я чекаю від «Свободи» підтвердження того, що вони на щось здатні. На жаль, поки цього немає. "
Відповісти