Волинські революціонери влаштували сварку під час віча у Луцьку. ВІДЕО

Волинські революціонери влаштували сварку під час віча у Луцьку. ВІДЕО
Координатор «Автомайдану Волині» Сергій Поха вважає, що «Правий сектор» вдався до неправильних методів боротьби, розмалювавши написами двері приміщення обласного ДАІ.

Про це він сказав під час виступу на вічі зі сцени Майдану у Луцьку 29 червня.

В. о. Керівника "Правого сектору" на Волині Руслан Тимощук назвав голову ГО "Автомайдан Волині" Сергія Поху провокатором.

Інцидент мав місце на недільному віче 29 червня, присвяченому відзначенню річниці перемоги українців над росіянами під Конотопом.

"Хочу донести до всіх, що, якщо працівники ДАІ зупиняють та вимагають будь-які кошти, не обов'язково давати. Давайте із себе будем мінятися і не давати тих 50-100 гривень, заплатити штраф, а не спонукати наших працівників ДАІ взяти ті кошти", - розповідав Поха на сцені.

Під час виступу Поха говорив про необхідність кожному змінювати себе і закликав, до прикладу, не давати хабарі інспекторам ДАІ.

У той час виконувач обов’язків волинського осередку «Правого сектору» Руслан Тимщук підійшов до мікрофону і став вимагати, аби Поха пояснив свій раніший коментар, озвучений в ефірі місцевого телебачення. Зі слів Тимощука Поха тоді заявив, що активістам «Правого сектору» потрібно пройти психіатричне обстеження, адже вони вчинили не зовсім адекватні речі під час акції у обласному ДАІ.

Тоді, нагадаємо, до даішників принесли шини та розписали балончиком з фарбою в'їздні двері в управління.

У відповідь Поха сказав, що такі акції йому справді незрозумілі, бо написи балончиком – «не метод боротьби».

«Якщо ми з вами будемо ходити і розмальовувати балончиком наше місто, в що наше місто перетвориться? Треба по іншому висловлюватися - мітингувати, прийти написати звернення…», - пояснив автомайданівець.

Суперечка на сцені також перекинулася на глядачів. Кілька людей вступили у суперечку: одні підтримували Поху, інші – Тимощука.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чого поліз на сцену, марш на Схід, доводити свою правду. А то в тилу сидить і камандує, хоче бути як татко маром!!! А пулі понюхати?
Відповісти
Не моя справа, але у Вас з правописом проблеми)
Відповісти
Молодець! Підтримую!
Відповісти
Поха вкотре проявив свої провокаторські якості
Відповісти
Спостерігаю і пишаюся , що хтось не боїться правосекторців!!!
Відповісти
правельно поха сказав. хто в правому секторі залишився одні недоумкі яким зайнятись нічим. не правельно розставляєте приорітети. не час зараз бігати звільняти, когось люструвати коли в країні війна! якшо такі герої, то їдьте на схід
Відповісти
розборки мали б лишитися поза сценою. мабуть, усіх можна у чомусь звинуватити, але виходити на сцену і гнати на своїх (які тепер стали чужими)... це виглядає убого.
прикро :(
Відповісти
в правому секторі були і є одні недоумки...
Відповісти
Якби там не було,але Поха правий.Тільки неадеквати можуть робити те,що роблять правосєкі.А Тимощук це гузь №2,"вічний революціонер",який ніде не може знайти собі примінення.А не може тому,що нікому не потрібний.Брехунів видно здалеку.Язиком на сцені поплескати, це ж не в Донецьку тремтіти під кулями,а в голові роїться тільки одна думка-чи повернусь.
Відповісти
Прикро за наших патріотів - сваряться .... об"єднуватись треба в єдиний фронт для боротьби з тою бидлотою що їсть з державного корита... якщо ви патріоти то робіть це між собою а не виносьте на люди В нас громадська свідомість тільки народжується
Відповісти
Поха - синок всім відомо кого! Вазамніл з себе непонятно кого! Дідок, це його вишвирнути треба, а не бабульку)
Відповісти
Правий сектор вже давно перейшов всі межі порядку, хай у дома палять, ламають, бють те що мама з татом побудували. Ім давно на схід пора......
Відповісти
Не по темі. Але на це корито в центрі Луцька не можна дивитися без болю. Такого вже немає, мабуть в жодному обласному центрі. Куди дивиться міська влада і "соціально відповідальний бізнес"?
Відповісти
Люди пізнаються не по словам, а по ділам, добре що туман розсіюється і стає видно хто є хто.
Відповісти
А де подівся Паша Данильчук? Я щось пропустила? Чому в. о. керівника "Правого сектору" Руслан Тимощук - піар-менеджер мільйонера Івахіва?
Відповісти
Паша Данильчук поїхав на Схід.
Відповісти
Тамощук "молодець, патріот" всіх вітправляє в зону АТО https://www.youtube.com/watch?v=kccOM0lrvKc#t=201
а сам по віччах валантається
Відповісти
Останні новини
Волинські революціонери влаштували сварку під час віча у Луцьку. ВІДЕО
29 червень, 2014, 15:12