Комуністи втікають. Волиняни «стоять до останнього»?

Фракцію Комуністичної партії України у парламенті покинули ще шість народних депутатів.

Відповідне оголошення зробив голова Верховної Ради України Олександр Турчинов на засіданні у вівторок, 1 липня, пише DT.UA.

Про вихід із фракції заявили Сергій Гончаров, Олександр Голуб, Олександр Зубчевський, Володимир Кудря, Василь Самойленко та Олександр Присяжнюк.

Таким чином, у фракції КПУ залишилося 24 народних депутати.

Як відомо, 19 червня народні депутати Ігор Калєтнік і Руслан Скарбовійчук покинули фракцію Комуністичної партії України. До цього 29 травня з фракції вийшла Оксана Калєтнік, а 13 травня - Сергій Топалов.

Нагадаємо, у фракції досі лишаються двоє волинян - Василь Демедюк та Адам Мартинюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: КПУ, Демедюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
КПУ ТРЕБА БУТИ ЗАБОРОНИТИ ОДНОЗНАЧНО ! АДЖЕ Ї ЦІЛЬ БУЛА - ПОБУДОВА СОЦІАЛІЗМУ І КОМУНІЗМУ ! ЩО ТАКЕ "ПОБЕДА СОЦИАЛИЗМА В ОДНОЙ ОТДЕЛЬНО ВЗЯТОЙ СТРАНЕ" ПОКОЛІННЯ КОМУ 40 ЯСНО УЯВЛЯЄ - ПУСТІ ПРИЛАВКИ , ПОВАЛЬНИЙ ДЕФІЦИТ І ПОЇЗДКИ ЗА КОРДОН ЧИ ВЛАШТУВАННЯ НА КЕРІВНУ ПОСАДУ ТІЛЬКИ ДЛЯ ЧЛЕНІВ КПУ, ЇХ ПРИБІЧНИКІВ-БЛЮДОЛИЗІВ ! ТАКОГО НАМБІЛЬШЕ НЕ ТРЕБА І ТАКОЇ ПАРТІЇ, ЯКА НАСАДЖУВАЛА ЦІ "БЛАГА" КРИВАВИМИ ШЛЯХАМИ ТЕЖ... ОТЖЕ НЕМАЄ СЕНСУ В ІСНУВАННІ ЦІЄЇ ПАРТІЇ, ЯКА КОЛИСТЬ НА ДОВГІ 70 РОКІВ УЗУРПУВАЛА ВСЮ ВЛАДУ І ПЕРЕСЛІДУВАЛА ТИХ, ХТО НЕ БУВ ЗГОДЖНИЙ З ТАКИМ ЖИТТЯМ !!! ТОБТО ФАКТИЧНО ВОНА ТРИМАЛА НАРОД СРСР УНАБАГАТО ГІРШОМУ СТАНІ І ЗЛИДНЯХ, НІЖ У ТОЙ ЧАС ЖИЛИ ЛЮДИ У НОРМАЛЬНИХ КАПІТАЛІСТИЧНИХ КРАЇНАХ... СМИСЛУ ІСНУВАННЯ ЦІЄЇ ПОЛІТСИЛИ НЕСМАЄ, ХІБА ЩО ДО ЇХ РОЗПУСКУ ПОВЯЗАТИ УСІХ, ХТО БУВ ПРИЧЕТНИЙ ДО СКОЄННОГО НАД НАРОДОМ!!!
Відповісти
Останні новини
Комуністи втікають. Волиняни «стоять до останнього»?
01 липень, 2014, 12:29