На Волині зацікавилися, чому виправдали митника-хабарницю

На Волині зацікавилися, чому виправдали митника-хабарницю
Голова громадської організації «Патріотичний щит» звернувся до прокуратури з проханням розібратися, чому виправдали колишнього заступника начальника Львівської митниці, волинянку Клавдію Кутикіну, звинувачену і засуджену у 2011 році за корупцію.

Про це голова громадської організації «Патріотичний щит» Святослав Сивак написав у Колонці автора на ВолиньPost.

«Клавдія Кутикіна, працюючи заступником начальника Львівської митниці, вимагала й отримала 10 тис. дол. хабара за заниження митної вартості імпортованого товару та за пришвидшення оформлення товарів, що ввозять на територію України, - нагадав громадський активіст

Шевченківський районний суд Львова 20 червня Клавдію Кутикіну засудив за отримання хабара у значному розмірі на п’ять років позбавлення волі із позбавленням права займати посади у правоохоронних органах на три роки.

Водночас її звільнили від відбування основного покарання з випробуванням і встановленням іспитового строку на три роки. Й о того ж виправдали за звинуваченням у «зловживання владою або службовим становищем працівником правоохоронного органу». Запобіжний захід тримання під вартою змінено на підписку про невиїзд.

«Я, як голова ВОМГО «Патріотичний щит», вкрай стурбований цією ситуацією. В час, коли ми прагнемо до життя на європейському рівні, допускаємо безкарність злочинців і свавілля чиновників», - пише Святослав Сивак.

Він просить прокуратуру «провести перевірку вироку суду щодо Клавдії Кутикіної»


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
почніть з статків судді і все зрозумієте.
Відповісти
ви заїдьте в Любомль і Любомльський район і подивіться в яких будинках живуть митники і прикордонники, і на яких авто їздять, а крім того ще купа "митних рішал" і контрабандистів, які ніде й ніколи не працювали, а статки мають мільйонні.
Відповісти
ти клоун навчися краще файно писати а то пишеш як лайно.якщо сам "неудачнік" то хочеш щоб і всі були такі? Не дай Бог з хама - пана!
Відповісти
Слава ти крутий. Так тримати.
Відповісти
Кокс об'івся коксу,в чому крутізна?щоб зробити людям гірше?поставте себе на місце цієі людини,вона своє отримала!людяності і совісті вже ні в кого нема, тільки комусь робити западло
Відповісти
Скільки можна обмусолювати цю тему і Кутикіну??? Таке враження, що всі сліпі і глухі, і ніхто не знає, як була налагоджена система за правління Яника!!!! Хочеш працювати - роби, як кажуть... Не хочеш - ніхто тебе не тримає.... А як захочеш комусь палки в колеса поставити - тебе і в живих можуть не лишити... Не Кутикіну треба засуджувати, а автора статті. Цікаво, скільки йому заплатили за таку ініціативу???
Відповісти
Останні новини
На Волині зацікавилися, чому виправдали митника-хабарницю
01 липень, 2014, 13:13