У Луцьку замість маршруток № 15 будуть тролейбуси

У Луцьку замість маршруток № 15 будуть тролейбуси
Луцьке підприємство електротранспорту запустить у Луцьку два нових маршрути: №15 та №15а, які курсуватимуть маршрутом, який аналогічний шляхові маршрутних таксі № 15: за та проти годинникової стрілки, від ЦУМу до проспекту Молоді.

Про це повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Луцькради Анатолій Миронюк.

Натомість автобуси з цього маршруту поступово зніматимуть, аж поки тролейбуси повністю не "витіснять" їх, - повідомив міський голова Микола Романюк.

За словами Миронюка, такі маршрути вводять, надаючи перевагу електротранспорту перед іншими видами, зважаючи на екологічну ситуацію та велику кількість людей, які користуються транспортом у районах щільної забудови.

На маршруті будуть їздити тролейбуси, які нещодавно закупили у Польщі.

Також тролейбусні маршрути №1 і №1а, а також №2 і №2а об’єднають: всі тролейбуси будуть доїжджати до зупинки «СКФ Україна» в районі ДПЗ.

Опитування для користувачів мережі ВКонтакте

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тими тролейбусами, що вони закупили в Польщі, хай самі і їздять, позор, страхіття, постійно ламаються, падають роги. Та 15 маршрутка ні в яке порівняння не йде з тим бідоттям, що купили в наших сусідів
Відповісти
На 15-ки кинуть новіші польські тролейбуси, які на днях прийшли.
Відповісти
Наші луцькі тролейбуси користуються попитом по всій Україні - натомість місто, де їх виготовляють, не може собі їх дозволити і змушене везти металолом аж з Польщі.
Зупиніть цей світ - я хочу вийти...
Відповісти
Респект
Відповісти
що міська рада програла суд по лізингу і 15-ки за рішенням суду їх забирають
Відповісти
але кому тi автобуси роздовбанi будут тра?
Відповісти
А вартість проїзду буде як в маршутці чи тролейбусі??
Відповісти
вартість проїзду буде як в маршрутцi.
а чого грошi терять?
Відповісти
Така ж, як і в тролейбусах.
Відповісти
5 та 15а - це маршрути депо і не самі гірші по надходженню коштів в касу - одні із кращих!! Висновок - доходи депо зменьшаться. Тролейбуси такої виручки не привозили і не привезуть!!! Сума субвенцій від держави, як компенсація депо за безкоштовний прохзд пільговиків, вже затверджена і ніхто не збільшить цю суму. А зарплату потрібно платити. Чекай збільшення боргу по виплаті зарплати!!! Чекайте прокуратуру. Якщо автобуси вже добили, то в депо немає такої кількості тролейбусів, щоб замінити 16 автобусів, які ходили на 15 та 15а! Або потрібно оголяти інші маршрути - як будуть доїзжати люди с тих районів? Мораль цієї байки такова - на.ер кому потрібно депо! Якщо там сидять борці за екологію, то чому не зменьшується кількість приватних маршруток? Їх кількість навпаки тільки збільшується!!! Зробіть аналіз яких хазяїв автобуси(маршрути) дублюють маршрути 15 та 15а - і вам стане зрозуміло на чию користь прийнято це рішення!!! А маршрутні перевезення - прибутковий бізнес!!!
Відповісти
Ось вирішили запустити тролейбуси, а час їх їзди, якщо маршрутки майже до 23:00 їздили...
Відповісти
і правильно!! на 50% тих маршруток врізати треба. 100500 одиниць і кожен тягне той маршрут. їде воно макс 30 км в годину. не об*їхати.
Відповісти
А Вася Байцим "молодець". Виручив поляків і сам заробив.
Відповісти