Волинські 3 мільйони гривень досі не потрапили до солдатів на Сході. ВІДЕО

Волинські 3 мільйони гривень досі не потрапили до солдатів на Сході. ВІДЕО
Ще у травні волинські депутати перерахували 3 мільйони гривень на рахунки Міністерства оборони України для потреб військових на Сході країни.

Однак, батальйону територіальної оборони спрямували лише 180 тисяч гривень. Решта коштів досі знаходяться на рахунках у Міноборони, - йдеться в сюжеті телеканалу ZIK.

«Кошти, що ми виділили, можна сказати, що вони зняті і з культурних програм, і з освітніх. Ми могли за них і ремонти поробити в школах. Але ми вирішили виділити ці кошти для того, щоб забезпечити безпеку наших солдат, які беруть участь в АТО. Жоден наш солдат не повинен іти непідготовленим і без захисної амуніції», – каже заступник голови Волинської ОДА Роман Карпюк.

Як відомо, губернатор Григорій Пустовіт вже зустрівся з представниками комплексної групи Міністерства оборони України, які перебувають в області. До неї, зокрема, входить в.о. заступника директора департаменту соціальної та гуманітарної політики Міноборони Віталій Якимчук. А також спрямував в Міноборони України відповідного листа, щоб в області могли використати гроші за призначенням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Руки відірвати по самі лікті!
Відповісти
Останні новини
Волинські 3 мільйони гривень досі не потрапили до солдатів на Сході. ВІДЕО
04 липень, 2014, 11:54