Лучанин збував метадон на «чорному» ринку

Лучанин збував метадон на «чорному» ринку
У Луцьку на вулиці Ковельській затримали 26-річного місцевого мешканця Юрія П., який, замість того щоб лікуватися від наркотичної залежності, виносив з медичного закладу препарат метадон і збував його на «чорному» ринку.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Правоохоронці стежили за Юрієм ще з минулого року. Хлопець у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж.

Як з’ясувалося, юнак лікувався за програмою замісної підтримувальної терапії.

Нагадаємо, що ця програма створена безпосередньо для наркозалежних осіб. У Луцьку за цією програмою лікується більше сотні хворих. Однак цей спосіб не завжди ефективний, оскільки є ті, хто звертається в спецзаклади з єдиною метою: отримати нову дозу «замінника», а саме підтримувального препарату «Метадон».

От і Юрій обманом виносив препарат із приміщення поліклініки, де мав би його відразу вжити, і торгував ним на «чорному» ринку.

Як розповів виконувач обов’язків начальника ВБНОН Луцького МВ УМВС України у Волинській області капітан міліції Володимир Склезь, під час огляду автомобіля підозрюваного було вилучено залишки порошкоподібної речовини білого кольору та помічені гроші, якими з ним розрахувалися за придбаний товар.

Крім цього, в автомобілі знайшли два ножі (мисливський та ніж типу мачете) і бейсбольну биту.

Наразі підозрюваний затриманий в ІТТ Луцького міськвідділу міліції. Порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанин збував метадон на «чорному» ринку
21 квітень, 2012, 09:16