460 волинських міліціонерів на Євро-2012 поїдуть до Львова

460 волинських міліціонерів на Євро-2012 поїдуть до Львова
У рамках підготовки до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу на базі Волинського училища професійної підготовки працівників міліції відбулися командно-штабні і тактико-спеціальні навчання з протидії порушенням громадського порядку під час проведення футбольних матчів.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Правоохоронці відпрацьовували алгоритм дій зведеного загону УМВС України у Волинській області в умовах ускладнення оперативної обстановки.

До заходу залучили особовий склад апарату УМВС в області міськрайорганів, військовослужбовців в/ч 1141 Внутрішніх військ МВС України, представників ТУ МНС України в області.

В обов’язковому порядку до тренувань залучалися працівники, які будуть охороняти громадський порядок у м. Львів під час Євро-2012. Усього – 460 осіб.

Як розповів начальник відділу охорони громадської безпеки УМВС України у Волинській області підполковник міліції Анатолій Шумик, усі учасники навчання прибули у форменому одязі, із засобами індивідуального захисту, активної оборони, засобами для носіння табельної вогнепальної зброї.

Одразу після проведення навчань підбили підсумки. За словами Шумика, все пройшло на досить високому професійному рівні.

Підполковник міліції наголосив, що такі навчання сприяють виробленню практичних навиків, необхідних у випадку виникнення масових порушень громадського порядку, а відтак правоохоронці чітко знатимуть, як діяти у надзвичайній ситуації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
460 волинських міліціонерів на Євро-2012 поїдуть до Львова
21 квітень, 2012, 16:44