На що скаржилися лучани за місяць

На що скаржилися лучани за місяць
Із 7 червня до 7 липня 2014 року в групу оперативного реагування «15-80» Луцької міськради надійшли 271 звернення, які стосувалося вирішення проблем сфери ЖКГ міста.

Про це йшлося під час оперативної наради у міськраді у вівторок, 8 липня.

Так, 18 повідомлень надійшли щодо прибирання тротуарів та проїжджих частин на вулицях Мазепи, Івана Франка, Драгоманова, Замкова площа, Володимирська, Кривий вал, Боженка, Потебні, Мамсурова, території на біля готелю «Лучеськ» на вулиці Рівненська, 85.

Мешканці будинку на вулиці Драгоманова, 11б просили забрати з двору мішки з сміттям, яке залишили після проведення прибирання території Старого міста.

67 звернень стосувалися ДКП «Луцьктпло», із них 33 скарги на відсутність гарячої води, в зв’язку із зупинення котелень, теплових пунктів та проведення аварійно-ремонтних робіт на тепломережах.

Зокрема 17 та 19 червня зупинили котельні на вулиці Декабристів та проспекті Соборності, 19-22 у зв’язку з проведенням заміни труб. На даний час гаряче водопостачання відновили, - стверджують у мерії.

152 звернення зумовлені перебоями в електропостачанні житлових будинків та квартир, зумовлених як плановим відключенням, так і аварійним.

Двічі було аварійне вимкнення електроенергії на проспекті Соборності, вулиці Кравчука, Воїнів-Інтернаціоналістів, Чорновола, Сухомлинського.

22 та 26 червня внаслідок пошкодження лінії 10 тисяч кВт без електропостачання залишилися жителі вулиць Цукрової, Корольова та Ланової. «Всі ремонтні роботи «були оперативно виконані працівниками ПАТ «Волиньбленерго», - стверджують в міськраді.

29 звернень надійшли щодо зупинки ліфтів у житлових будинках на вулицях 8 березня, проспекті Молоді, вулиці Дубнівській, проспекті Соборності, вулиці Верещагіна та Ковельській.

56 дзвінків стосувалося діяльності КП «Луцьодоканал», через прориви у водопроводі. 11 звернень надійшли щодо заторів у мережі зовнішньої каналізації, а 2 повідомлення - щодо відкритих колодязів на вулиці Ковельській, 9 та проспекті Волі, 62-64.

28 звернень адресували до «Луцкспецкомунтранс» про несвоєчасне вивезення побутових відходів, з низ 3 звернення щодо звалищ сміття біля контейнерів на вулицях Захарова, Коперника, Наливайка.

15 дзвінків надійшли на гарячу лінію щодо вирішення проблем безпритульних собак, зокрема на вулицях Ветеранів, Воїнів-Інтернаціоналістів, Кравчука, бульварі Дружби Народів, проспекті Соборності, вулиці Ківерцівській.

44 звернення стосувалися руху міського пасажирського транспорту та маршрутних таксі. Скарги надійшли на маршрути №4, 9а, 11, 12, 18, 26, 29, 31, 47. Мешканці скаржилися на водіїв, які не дотримуються затверджених маршрутів (не доїжджали на кінцеві зупинки в районі КРЗ та вулиці Єршова) та водіїв тролейбусу №1. Також лучани зверталися щодо збільшення кількості тролейбусів на маршруті №12.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
іщо?зреагували хоч на одну скаргу ?
Відповісти
Чому не написано про скарги на " Оперу " нічні воплі, розїзди з криками , танці на стоянці з музикою по повній програмі, допивання в генделику навпроти і туалетами, де тільки можна!
Відповісти
Останні новини
На що скаржилися лучани за місяць
08 липень, 2014, 08:47