Компартію знищити неможливо, як і віру в Ісуса Христа, - волинський комуніст

Компартію знищити неможливо, як і віру в Ісуса Христа, - волинський комуніст
Комуністи заручилися підтримкою лівих партій Європейського Союзу і готові судитися за збереження партії - заявив один із лідерів КПУ на Волині, секретар Луцького міськкому Компартії Олександр Кононович (на фото).

Про це Кононович сказав у коментарі ВолиньPost.

Нагадаємо, Міністерство юстиції подало в Окружний адміністративний суд Києва позов про заборону діяльності цієї партії.

За словами Олександра Кононовича, Комуністична партія готова судитися за своє збереження: Петро Симоненко заручився підтримкою лівих партій Європейського Союзу.

«Близько десяти міжнародних адвокатів захищатимуть «Комуністичну партію» у судах як в Україні, так і на міжнародному рівні. Адвокатів надсилають нам партії лівого спрямування Європарламенту. Ми готові боротися до останнього», - заявив Олександр Конович.

Підстави для заборони політичної партії виписано в Законі «Про політичні партії». Такими, зокрема, є дії партії, спрямовані на ліквідацію незалежності України; зміну конституційного ладу насильницьким шляхом; порушення суверенітету і територіальної цілісності України; підрив безпеки держави. Одна із офіційних причин заборони партії – сприяння сепаратизму. Мовляв члени Компартії займалися вербуванням бойовиків і їх фінансували. На думку Кононовича, це нісенітниця.

«Ми офіційно зверталися до Генеральної прокуратури України і Петру Симоненку надійшла відповідь, де було зазначено, що не було заарештовано жодного члена Комуністичної партії за сепаратизм чи тероризм», - відзначив партієць.

Не виключають комуністи і того, що суди вони можуть програти. Але, як переконує Кононович, Комуністичну партію заборонити не можна.

«Ну що в нас заберуть? Лише скасують свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи. Комуністичну ідеологію вони заборонити не можуть. Хіба фізично нас знищать. Це як колись забороняли віру в Ісуса Христа, але знищити її не змогли. Так і Комуністичну партію знищити неможливо», - резюмує Олександр Кононович.

На переконання політика, не дарма саме зараз вирішили ліквідувати цю партію. Адже невдовзі стартують вибори до Верховної Ради, і нова влада не хоче, щоб до парламенту потрапили комуністи, адже вони неугодні, бо «з ними неможливо домовитися».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: КПУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Дурник думкою радіє" )))
Заборонити можна і це буде реальний кінець ідеології !
І порівнювати цю ідеологію з вірою можна лише у контексті сатанинських сект а не сина Бога )))
Десь там у підворотнях будете собі дух леніна "викликати" але на цьому буде все !
А ось заява "Ми готові боротися до останнього» - це вже попахує погрозами на, що у теперішній антитерористичні операції варто силовикам звернути увагу і присікти на зародковому етапі!
От вже уявляю коли повернуться мобілізовані а комуністи тут щось почнуть "движнячити" чи довго ви комуністи будете взагалі при свідомості від такої зустрічі. Це ще не забули провокації зі стрільбою з вогнепальної зброї та бомбардування бандерштату !!!
Відповісти
Комуністи! Йдіть в шахти працювати! Геть з Верховної Ради! А то розжиріли і ще щось цвінькають.
Відповісти
І ЧОГО ЦЯ ТВАРЬ ЩЕ ТОПЧЕ ЗЕМЛЮ УКРАЇНСЬКУ...КОНАНА НА МИЛО...
Відповісти
Для того щоб "оцінити" "віру" у справу компартії треба подивитись на відео: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oiRc9EbrJmQ
Відповісти
Китай и Россия с нами!!!
Відповісти
де ти такий ходиш...дурнику?* психіатрія я знаю що тобі не допоможе..але тебе лікувати треба!
Відповісти
Врагу не сдаётся наш гордый Варяг
Пощады никто не желает!
Відповісти
Ха-ха!!! Воно з головою дружить! Смішно дивитись на нього, воїн-недороблений.
Комунякі нам тут непотрібні
Відповісти
Сьогодні гузі, вітри, тягнибоки,вітіві,данильчуки набагато шкідливіші,аніж сімонєнкі-канановічі. Вже навіть діти розуміють, що це ніщо, а ось цим першим ще задурно вірять і не знають як вони крадуть дурять і дуріють.
Відповісти
Компартии быть! Даешь сопротивления!
Відповісти
тримайтесь комуністи - український народ не дасть вас задавити.
Відповісти
лайк ВолиньPost'у :)
Відповісти
Ну невже ще хтось вірить в їх світлі наміри???? Вони тупо за бабки переживають.... Розводять людей та й усе.... Ім на людей і їх проблеми начхати, головне гроші....В принципі, як і більшість інших партій....Вже б не прикривались лозунгами!!!! Пристосуванці!!!!
Відповісти
Останні новини
Компартію знищити неможливо, як і віру в Ісуса Христа, - волинський комуніст
08 липень, 2014, 16:37