Затримали офіцера, який «відмазував» від АТО за 500 доларів

 Затримали офіцера, який «відмазував» від АТО за 500 доларів
В Чернівцях затримали офіцера військкомату, який одержав хабарі в розмірі 500 доларів за ненаправлення військовика в зону АТО

9 липня 2014 року в результаті спільних дій працівників Чернівецької військової прокуратури та працівників відділення Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в області припинили протиправну діяльність начальника відділу Чернівецького міського військового комісаріату.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Вказаний офіцер вимагав та одержав від матері призваного за мобілізацією військовослужбовця 500 доларів США за сприяння у складанні та видачі документа, який надавав можливість уникнути направлення у зону проведення антитерористичної операції.

Досудове розслідування по зазначеному факту в кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, здійснюють слідчі УМВС України в Чернівецькій області.

Закон передбачає покарання за скоєння даного злочину – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яких десять років? Розстріляти к бісовій мамі!
Відповісти
А наші воєнкоми мало брали??? Тільки хто багатший -відкупився а в кого була совість той зараз на сході. Ча люстрація у військоматі чамом не передбачається????
Відповісти
Нашо чернівці.подивіться шо робиться у воєнкоматі камінь каширського.яка страшна корупція.хочеш іти дай хочеш не йти дай
Відповісти
Та і в Луцьку каса 500 баксів. Нічого нового. Мені просто цікаво от чого наші волинські журналісти називають себе висококваліфікованими, от проведіть журналістське розслідування ЧИ СЛАБО? Знову писатиме ВОДИЧКУ. що все так ванільно в Луцьку
Відповісти
Останні новини
Затримали офіцера, який «відмазував» від АТО за 500 доларів
09 липень, 2014, 21:17