У Ковелі на дорогу впав обмежувач висоти і заблокував рух. ФОТО

У Ковелі на дорогу впав обмежувач висоти і заблокував рух. ФОТО
На пішохідно-автомобільному мосту, що на вулиці Луцька-Незалежності у Ковелі, був пошкоджений обмежувач висоти для проїзду великогабаритного транспорту.

Він впав на проїжджу частину дороги і повністю її перегородив, - пише Про Ковель.

У результаті рух автотранспорту на деякий час був паралізований, аж поки комунальники «Добробуту» залишки обмежувача не демонтували.

Зі слів начальника відділу комунального господарства Олександра Балака, така неприємність, на жаль, трапилася вже втретє протягом місяця.

На місце події виїхали працівники ДАІ та слідчо-оперативна група. Наразі факт перешкоджання руху автотранспорту і його причини внесений до журналу єдиного обліку Ковельського міськрайвідділу УМВС України у Волинській області.

Працівники автомобільної інспекції, які оглядали місце події, стверджують, що вони не виявили ні залишки фарби, ні осколки скла, ні гальмівний шлях можливого порушника, який би зачепив та зніс цей обмежувач висоти.

З цих міркувань вони подають попередню причину того, що трапилося, як хуліганство. Проте в мерії все ж таки вважають, що це великогабаритна фура, яка намірялася проскочити через обмежувач висоти, його пошкодила і зникла з місця події.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
проривались сепаратисти на двоповерховому БТРі... Прикордоніки не сплять!
Відповісти