Слов'янськ очолив міліціонер, який боровся за державний прапор в Горлівці. ФОТО

Слов'янськ очолив міліціонер, який боровся за державний прапор в Горлівці. ФОТО
Президент України Петро Порошенко запропонував Андрію Крищенку обійняти посаду тимчасово виконуючого обов'язки голови Слов'янської районної державної адміністрації.

Про це повідомляє прес-служба президента, - пише Gazeta.ua.

Президент високо оцінив героїчний вчинок Андрія Крищенка, начальника Горлівського міського управління Головного управління МВС України в Донецькій області, полковника міліції.

Крищенко завадив бойовикам встановити російський прапор над управлінням МВС у Горлівці, за що був нагороджений Орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Аргументуючи призначення Крищенка президент зазначив: "Мені важко буде підібрати кращу людину, ніж ви, для того, щоб захистити людей. Ви людина, яка продемонструвала, що у вас немає страху. Ви знаєте, що за вами стоїть могутня і сильна держава, що за вами стоїть народ і що ми маємо очистити нашу землю від бандитів".

Під час зустрічі Порошенко заявив, що Слов'янськ має стати символом нового Донбасу: "Пішов новий відлік часу, і в дуже короткий термін, сподіваюся, у Слов'янському районі все зміниться. Слов'янський район, який був символом терору, жаху, зневаги і тортур над людьми, стане символом нового вільного Донбасу".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Слов'янськ очолив міліціонер, який боровся за державний прапор в Горлівці. ФОТО
10 липень, 2014, 20:46