Небезпечні розваги: як підлітки гуляють у вечірньому луцькому парку. ВІДЕО

Небезпечні розваги: як підлітки гуляють у вечірньому луцькому парку. ВІДЕО
Своїм здоров'ям ризикують підлітки у Луцьку, розважаючись у центральному парку.

Журналіст Інформаційного агентства Волинські Новини став свідком того, як декілька юнаків шкільного віку близько 20 години незвично «розважалися» на каруселях у центральному парку Луцька.

Атракціони вже не працювали, замки на огорожі були зачинені, проте юних екстремалів це не зупинило. Четверо підлітків почали «підкорювати» карусель, сидіння якої закріплені ланцюгами. Роз’єднавши їх, екстремали стали розкручувати атракціон, а потім, хапаючись за крісла, зістрибували за принципом «тарзанки».

Під час таких «розваг» одного із юнаків сидіння вдарило у потилицю, інший хлопець зірвався із висоти. Проте школярі відбулись лише переляком.

Через деякий час до атракціону «Сюрприз» підійшла інша група молоді, віком 14-17 років. Підлітки почали якомога сильніше розкручувати атракціон, однак їм це не вдалося. Хлопці пішли геть.

Варто зауважити, що охорони на території видно не було.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А куди молоді дівати енергію?
В радянські часи таке те ж було скрізь, і нічого не сталося.Виросли.
Відповісти
Куди дівати енергію?В спортзалі!Придурки.Батьки оберігають їх,виховують,вкладають душу в них,а вони-як стадо.
Відповісти
По-перше, як стало Ви на своїх корів говорити будете, а по-друге підлітки вже мають свою голову на плечах, тому батьки тут ні до чого.
Відповісти
Нічого страшного не бачу. Особливо сподобалось "інший хлопець зірвався із висоти", якщо висота це метр над землею то ви певно в камеді клаб виступали. Ну ладно, впав юнак з висоти і що ви зробили? журналісти, так і сиділи на лавці і знімали на відео?
Відповісти
Вам аби з чогось роздути скандал. Нічого страшного в цьому немає, таке робили , роблять і будуть робити багато підлітків, а зловили чогось їх. І що? А вам аби рейтинги тримати. Пишіть про щось толкове і розумне а не те як розважаються підлітки. Інші п`ють , курять, невідомо чим займаються , а ви їх осуджуєте... А тому хто це знімав і підло виклав ще буде гірше, тому що робити погане це ще півбіди, а ось здавати когось це неповага до самого себе. Значить в вас нудне життя. Правильно сидіти в парку на лавочці і знімати так весело...
Відповісти
Питання до автора статті: Яка мета даного матеріалу? Показати читачам парочку підлітків яким немає чим зайнятися? - таких людей багато в ЛУцьку. аби що
Відповісти
І що тут такого? Впевнена, що тут більше перебільшення чим правди. І якщо вже на те пішло, то винні не підлітки, а охорона. Де вона, коли підлітки так "небезпечно" проводять свій вільний час? Я думаю стаття з заголовком "Охорона не доглядає за порядком у Луцьку" Буде куди цікавіша!
Відповісти
Мені здається нічого тут незаконного немає. Куди дивиться охорона? Підлітки просто розважаються.
Відповісти
А де охорона? Вона має буде в парку, діти катаються, а куди дивиться охорона?
Відповісти
Нашо сюди таке викладати? Це що справді важливо?
Відповісти
Оце важлива новина... в світі таке робиться а ви про якихось підлітків розповідаєте...
Відповісти
Мені здається тут нічого не має страшного. І де взагалі логіка таке робити, дорогі журналісти на вашому місті ви не мали сидіти на лавці і чекати, що буде з цими хлопцями, а піти і зупинити це, або покликати охорону
Відповісти
нда ото важливо. Не лізьте до хороших хлопців вони вам не зробили нічого


Відповісти
нда ото важливо. Не лізьте до хороших хлопців вони вам не зробили нічого


Відповісти
Останні новини
Небезпечні розваги: як підлітки гуляють у вечірньому луцькому парку. ВІДЕО
11 липень, 2014, 09:44