Організаторку порностудії у Луцьку покарали «умовно»

Організаторку порностудії у Луцьку покарали «умовно»
Апеляційний суд Волинської області виніс ухвалу у справі луцької порностудії: головну фігурантку Олену Дьоміну засудили до 5 років умовно з трирічним випробувальним терміном.

Про це пише Волинський інформаційний портал.

За словами працівниці канцелярії по кримінальних та адміністративних справах Апеляційного суду Волинської області, відповідну ухвалу дійсно винесено.

«Фігурантам справи змінили покарання. Засуджену Семенюк (Діана Семенюк – учасниця порностудії, – ред.) звільнили з-під варти прямо в залі і Дьоміну теж. Щодо решти, то їхні дії перекваліфікували зі статті 149-ї на 121-шу».

Нагадаємо, 18 листопада 2011 року Луцький міськрайонний суд керівника модельного агентства Олену Дьоміну засудив до восьми з половиною років позбавлення волі.

Як повідомив суддя, котрий вів справу, Анатолій Лозовський, за рішенням Апеляційного суду, Дьоміна й Семенюк отримали по п’ять літ «умовного» покарання з трирічним випробувальним терміном.

Діяльність злочинного угруповання, яке займалось виготовленням та розповсюдженням через мережу інтернет фото- й відеопродукції порнографічного характеру, припинили СБУ спільно з міліцією у лютому 2010 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре хоч Апеляційний суд видав "на гора" тверезе рішення. Якшо вже так розібратися не такі вони і страшні злочинці. І 8 з половиною років (чи хоча б 5) сидіти за те, що хтось там зі своєї волі чимось трусив перед веб-камерою - це НОНСЕНС!!!
Відповісти
молодці дівчонкі - добре попрацювали з апеляційними суддями.
Відповісти
а Фішка то хароша
Відповісти
Дурні закони. СБУ херньою мається як завжди.
Відповісти
Останні новини
Організаторку порностудії у Луцьку покарали «умовно»
23 квітень, 2012, 12:01