У Луцьку гроші для «Азова» збиратимуть через аукціон

У Луцьку гроші для  «Азова» збиратимуть через аукціон
У Луцьку ініціюють благодійний аукціон, виручені кошти з якого будуть спрямовані для підтримки бійців спецбатальйону «Азов».

Про це повідомила прес-секретар громадської ініціативи «Іскра» Тетяна Карп’юк, - пише IA ZIK.

"Хлопці батальйону спеціального призначення «Азов» потребують термінової підтримки небайдужого населення, адже наразі вони, добровільно жертвуючи собою та щоденно наражаючись на страшну небезпеку, захищають східні кордони України від зовнішнього агресора", - йдеться в повідомленні.

Оскільки чисельність добровольців щодня зростає, проблема забезпечення бійців відповідною амуніцією та предметами першої необхідності постає особливо гостро.

Тож, молодь ГІ «Іскра» спільно з луцькою художницею Маргаритою Паламарчук ініціює проведення мистецького аукціону, в рамках якого місцеві митці можуть пожертвувати свої картини, сувеніри, вироби ручної роботи на продаж, а виручені кошти будуть перераховані на рахунок батальйону.

Довідка

Для того щоб подати свою роботу, слід звернутися за тел. +38 (099) 953-94-08, +38 (063) 635-18-89 або зв’язатися з контактною особою у спільноті в соціальній мережі Вконтакті (http://vk.com/Art.for.Peace).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку гроші для «Азова» збиратимуть через аукціон
11 липень, 2014, 11:53