Губернатора Волині можуть поміняти до середи, - ЗМІ

Губернатора Волині можуть поміняти до середи, - ЗМІ
Кадрові зміни у складі керівництва Волинської ОДА можуть відбутися до 16 липня.

Про це пише видання Вголос з посиланням на власні джерела.

За інформацією джерела, зараз Президент і Кабмін розглядають кандидатуру Володимира Гунчика, керівника виборчого штабу Петра Порошенка на президентських виборах в області, на посаду голови Волинської ОДА.

«Основна проблема полягає в тому, які кадрові наслідки матиме призначення Володимира Гунчика для структури обласної адміністрації. Чи залишаться на своїх посадах усі заступники голови ОДА? Ще одне питання – це залежність Володимира Гунчика від екс-голови ОДА часів Януковича Бориса Клімчука. Чи зможе Гунчик працювати ефективно в нових постреволюційних умовах – невідомо і доволі сумнівно», – розповіло джерело.

Окрім того, як стверджує видання, 8 липня у Адміністрації Президента відбулася зустріч Володимира Гунчика з Петром Порошенком з приводу зміни керівництва Волинської ОДА.

Нагадаємо, нинішній голова ОДА Григорій Пустовіт днем раніше назвав "очікуваним" призначення в області нового губернатора.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пустомелю - нафіг!
Відповісти
нехай іде і забирає свою корону. Нам потрібно прості люди, ті які не хлвалться при кожній можливості що в гуртожитку живе. За все життя нічого не добився для сімї то для чого він ВОЛИНІ
Відповісти
Слід чекати кадрових змін голів райдержадміністрацій. Нові "фахівці" призначалися на посади за партійною належністю. Деякі "по пояс деревяні", абсолютно не здатні розумно керувати.
Відповісти
Да-да - таких як Дулюк - на вихід!!! Дайош назад ТАРАСА!!! Тарас - ФОРЕВА!!!
Відповісти
Борис Клімчук- це був господар!!! А цей -????????? Верніть Клімчука !
Відповісти
Пан Гунчик своею дієі, а в основному бездією вже розвалив автозавод, черга за Волинською обл. ГАНЬБА!!!
Відповісти
Що за істерика, троллі? Порох ставить своїх людей.Чим вам Пустовіт не вгодив? Скільки вам платять за ці коменти, де ви слиною бризкаєте?
Відповісти
Ющенко вам не такий, а була довіра майже 90%! Янукович... ну тут зрозуміло! Порошенко - безаперечна перемога на виборах - теж вже не так? Ну тоді так і будете жити у ду...і!!!:( Що за люди?!
Відповісти
Кожен судить сам по собі. Якщо Вам за все платять то це не означає що всі такі.Добре що люди пишуть коментарі і висловлюють свою власну думку.
Відповісти
А щодо Клімчука, стидно тобі називати себе "Луцьк", коли таку ахінею постиш. Не ганьби міста.
Відповісти
Тут багато слів не треба, а оперуючи лише фактами, за часи Француза, Бондара, Романюка - Клімчук був самим ефективним головою ОДА! При всіх за і проти, тут більше політична складова, но скільки побудовано за часи Клімчука і скільки ще заморожено тих проєктів при Пустовіті і він палець о палець не вдарив, щоб хоч на 1% "розрулити" ситуацію! Да - війна... Але областю керувати треба, а не лише піаритись на ТБ і на сайтах!!!
Відповісти
Правду говорите! Пустовіт їздить по тім підприємствам, фірмам... а що він для них зробив? Це комерційні установи які самі собі лад дають, а не поїде по державним установам бо нічого для них не зробив, стидно! А Клімчук "виб'є" гроші у Києві і не соромно у колектив заїхати бо щось зробив для людей! Обладнання, гроші на ремонти, фінансування проєктів... А Пустовіт що??? Нічого особистого але проти фактів не попреш!!!
Відповісти
Нам потрібна влада, яка б не "вибивали" гроші, а вміла ними розпорядитись, це по-перше. Клімчук в теперішній ситуації нічого не зробив би, тому що нема грошей і тому що в Києві вже не Яники. А він сам, Клім, з простого вчителя мільйонером завдяки зарплаті став? Чи бізнесмЄн офігенний. Реально треба дивитись. Яник, сука наробив справ. Ось і сьогодні хлопці загинули. Клім не в його команді? Ще дійде черга.
Відповісти
Заремба буде!
Відповісти
Всіх тролів запрошую 15.07.14р. на автозавод. Побачите підприємство і там подискутуємо. Це буде більш справедливо, ніж тролити під ковдрою!
Відповісти
Якщо це справді писав Гунчик тоді - ІГООР!!!!!!!!!!!!!!!! ГУЗЬ!!! РЯТУЙ ВОЛИНЬ з того куди ми не без твоєї волі вляпались!!!!!!!!!! Їдем колядувати до Клімчука знову.
Відповісти
повністю підтримую, господарем волині може бути тільки економічно грамотний та людяний керівник.гунчик є такою людиною.він вміє керувати колективом, по керує і областю
Відповісти
пан Гунчик(чи хтось інший)Зачіпете Дулюка в РОЖИЩАХ,ОТРИМАЄТЕ РЕВОЛЮЧІЮ В ЛУЦЬКУ.а МОЖЛИВО НЕ ТІЛЬКІ В ЛУЦЬКУ.......................................................
Відповісти
а пан дулюк невже злякався Гунчика?? тре запровадити в адміністраціях звітування голови до призначення на посаду (що хоче зробити) і після ЩО ЗРОБИВ , а не прийшов начверив і пішов як попередні голови)
Відповісти
Приємно, що небайдужих волинян стільки. Ще б думаючих було стільки ж. А то тролів багато,- настрій псують...
Відповісти
Згадайте хто Беркут перший послав на Майдан, вірний слуга Януковича- Клімчук. Це чорне пятно для Волині. І не згадуйте більше це імя великого господаря Волині.
Відповісти
Комусь не подобається Клімчук, а мені подобається він мудрий розумний політик і господар.Він як голова ОДА старався для Волині.А цей " демократичний" чиновник що зробив для Волині???Комусь не подобається але це моя думка на яку я маю право і лучанин я корінний.
Відповісти
теля тільки може писати про плями для волині, бо для цього хоч трішки треба орієнтуватися в економічних питання, а подобається-неподобається, то справа нехитра. мені наприклад тої марії білі окуляри не подобаються, її придуркувата амбітність, то і що, я повинен це називати плямами на тілі волині - дурня. клим не святий, але господарник сильний. взяти його в руки - буде толк. а тим, хто каже що сьогодні він нічого не зробив би для області - то заздрість, зробив би і набагато більше кількох пустовітових команд і гузьових контор-крикунів. якби були вибори в луцьку до облради - з двох персон, ну ще залізе між ними козюта, так собі, для приколу - переможе клімчук, а не гузь. і всі це добре розуміють.
Відповісти
Ви всі, хто дає тут коментарі, закінчені дебіли. Пустовіт сильний демократ і вперше на цю посаду попала стороння людина, яка може в подальшому багато зробити для Волині. Дайте людині попрацювати. пару місяців це не строк щоб оцінювати роботу. Він людина розумна, але потрібна практика і шанс йому повинні надати, а то знов починається сімя і буде все повторюватись. Добра за таких розкладок не буде...
Відповісти
Ви всі, хто дає тут коментарі, закінчені дебіли. Пустовіт сильний демократ і вперше на цю посаду попала стороння людина, яка може в подальшому багато зробити для Волині. Дайте людині попрацювати. Пару місяців це не строк щоб оцінювати роботу. Він людина розумна, але потрібна практика і шанс йому повинні надати, а то знов починається сімя і буде все повторюватись. Добра за таких розкладок не буде...
Відповісти
Останні новини
Губернатора Волині можуть поміняти до середи, - ЗМІ
11 липень, 2014, 17:25