Ковельська влада хоче позбутися трьох доріг

Ковельська влада хоче позбутися трьох доріг
Мерія Ковеля вже майже п’ять років намагається передати частини трьох автомобільних доріг з комунальної у державну власність відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 вересня 2007 року «Про перебачу частини автомобільних доріг у державну власність».

Про це інформує Про Ковель.

За словами керівника міського відділу комунального господарства Олександра Балака, під розпорядження Кабміну підпадають автотраса Ковель-Чернівці-Тереблече (на Бухарест), Ковель-Володимир-Волинський-Жовква та автомагістраль Седлище-Камінь-Каширський-Ковель, а далі на Колодяжне-Локачі-Горохів.

У Ковелі перша дорога перетинає вулиці Брестську – протяжністю 2,25 кілометра, Ярослава Мудрого – 2 км, Тимошенко – 1,4 км, Ольжича – 1,3 км та Луцьку – 2,05 км. Загальна її протяжність становить 9 кілометрів.

Друга автомагістраль торкається вулиці Володимирської на відрізку у три кілометри.

Маршрут третьої проліг через вулицю Ватутіна. Її протяжність – 2 кілометри.

Відповідно до вимог передачі проїжджих частин доріг було створено комісію, яка обстежила об’єкти передачі, що належать Ковельській міській раді, та погодилася підписати акт приймання – передачі.

Але згодом з’ясувалося, йдеться у повідомленні, що начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області не забажав ставити власний підпис на документі. Про причини своєї незгоди він Ковельську мерію не повідомив.

Місцеві чиновники неодноразово писали до голови облдержадміністрації Волині Бориса Клімчука, у ту ж таки службу автомобільних доріг у Волинській області, але безрезультатно.

Тепер готують звернення до останніх державних інстанцій – на ім’я Президента України Віктора Януковича та Прем’єр-міністра Миколи Азарова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельська влада хоче позбутися трьох доріг
23 квітень, 2012, 14:02