Заступник голови Волиньради розповів, як дістав по голові від «Беркута»

Заступник голови Волиньради розповів, як дістав по голові від «Беркута»
У день ескалації конфлікту на Майдані у Києві – 19 лютого – у гущу подій потрапив депутат Волинської обласної ради Олександр Пирожик.

Про це Пирожик розповів в інтерв’ю Волинській газеті.

Нагадаємо, 19 лютого лідери опозиції закликали протестувальників йти під Верховну Раду, де того дня мали розглядати питання скасування так званих «диктаторських законів 16 січня». Люди тоді наштовхнулися на жорстокий опір силовиків, з’явилися перші жертви.

Серед учасників акції протесту тоді був і Олександр Пирожик.
«Коли їхав у Київ, я з собою взяв спортивний шолом для катання на гірських лижах. І коли «бер кутня» чотири рази вдарила кийком по голові, то цей простий шолом витримав, урятував», - розповів Пирожик.

«Потім вони почали бити по тілу, зламали древко прапора «Свободи», який я спочатку тримав вгорі, а потім пригорнув до грудей. Коли ж зрештою вдалося вирватись із оточення, глянув на той прапор, а він у багатьох місцях прошитий осколками від гранат, які кидали нам під ноги «беркутівці», - додав свободівець.

«Взагалі, це довга історія, як ми тоді опинилися буквально в епіцентрі протистояння з озвірілими силовиками. Слава Богу снайпери тоді ще не стріляли, але перші жертви серед майданівців уже були. При мені лилася кров, у деяких людей від вибухів гранат повідривало кисті рук», - пригадав Олександр Пирожик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ребята.........вам пора начать заниматся ЭКОНМИКОЙ а не кофе пить возле Универа и девок рассматрива.....скоро и вас вынесут как в Луганде......там тоже много есть стукнутых.......пора людям платить по 1000 эвро...Пироженное...иди Мороженное.....ждем когда начнете рост расцвет и блого-дать Волынскую...
Відповісти
Майже херой ! Через рік буде вимагати Учасника бойових дій .
Відповісти
Я ж бачу, що в нього ніби щось з головою
Відповісти
Заступник голови Волиньради розповів, як дістав по голові від «Беркута»,- але й це не допомогло...
Відповісти
А хіба це не правда? Хіба його там не було? Він не приймав участь у революції? Він не виконує своїх обов*язків як заступник облради? Та на все керівництво облради тільки він і приймає простих людей і вирішує питання по мірі своїх повноважень і можливостей! Ненавиджу свободу, але Пирожок дійсно працює і не лише на власний імідж чи імідж свободи! Спитайте будь-кого, хто до нього звертався, від звичайної пенсіонерки до керівників великих підприємств, і нєх. тут писати кончен. коментарі!
Відповісти
реклама!!!героі зараз на сході
Відповісти
Ви згадайте,як Вітів з Швайкою в холі готелю каву пили і ховалися боячись вийти на вулицю. А в той час беркутня вбивала наших хлопців. Герої херові!
Відповісти
це була перша серія подвигів пирожика. другу серію про те як він бився з беркутом готує його прес-аташе, чи він сам. отам уже древком чи кровю не минеться, там буде щось посоліднєє. і навіть не те, що на другій барикаді патрони комусь підносив його братєльнік по облраді мальчиш-кибальчиш якого звати ігор
Відповісти
Останні новини
Заступник голови Волиньради розповів, як дістав по голові від «Беркута»
12 липень, 2014, 19:06