Дворові війни у Луцьку: люди проти магазину. ВІДЕО

Дворові війни у Луцьку: люди проти магазину. ВІДЕО
Мешканці будинків на вулиці Кравчука 26 та Воїнів Інтернаціоналістів 7, що в Луцьку підозрюють, що дозвіл на будівництво торгово-офісного закладу на розі їхніх будинків виданий з порушеннями.

Мешканці будинків тільки недавно дізналися, що земельна ділянка вже давно в приватних руках і тут мають звести торговельний заклад, повідомляє ТРК «Аверс».

Люди заявили, що й гадки не мають, що тут будуватиметься. Із чуток довідались про будівництво торговельно-офісного закладу.

Щоб дізнатися хто ж будуватиме і хто дав дозвіл на будівельні роботи, мешканці зателефонували до міської ради. Їм призначили зустріч на 8 годину ранку на місці майбутнього будівництва.

Головний спеціаліст служби управління містобудування та архітектури Луцької міської ради Андрій Наумук зазначила: «Є земельна ділянка, яка перебуває у власності забудовника, є декларація про початок будівельних робіт, є проектна документація. Перевірки може здійснювати тільки інспекція будівельного контролю у Волинській області».

Лучанин Ігор Ковальчук: «У мене запитання, починаючи від виділення цієї ділянки: від стіни має мінімум метр бути. Ділянка виділена в притик до стіни - це раз. Далі до самого проекту, починаючи від генплану , фундаментів самих планувань, ну дуже багато питань… Зробити експертизу, якщо експертиза дасть цікаві зауваження, значить цей проект не може бути. Декларація має бути відкликана».

Мешканці будинку Воїнів Інтернаціоналістів, 7 заявляють, що погодження з МЖК, який їх обслуговує просто нема. В ордері є тільки печатка восьмого ЖКП у графі навпроти ЖКП №11.

Інженер технічного нагляду Віктор: «На мою думку всі дозвільні документи оформленні згідно з чинним законодавством. І підрядник, і замовник має повне право будувати. Єдинне, що не всі документи на даний момент ми можем представити. Потрібно, щоб уповноважили представника і ми надамо йому копію усіх документів, які необхідні».

У містобудівних умовах та обмеженнях Луцькради вказано, що на цій ділянці площею 20 сотих можна зводити будинок, максимум 5-типоверховий.

Забудовником нового закладу є Олеся Віталіївна Семенишина. Що цікаво, в договорі про купівлю-продаж від 10 квітня 2014 року вказано, що цю земельну ділянку відчужив Марчук Віталій Зіновійович. Люди подейкують, що через дорогу навпроти офісні приміщення теж належать Олесі Семенишиній.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що хочемо - те й робимо! Ви можете тільки "подейкувати"....
Відповісти
Ждіть ми приїдемо зі сходу і буде вам всім мерво.
Відповісти
Людина будує. А не руйнує.
Відповісти
То дійсно мерво... Коли вже ті люди заспокояться і перестануть заздрити тому хто щось зробити хоче. Треба повставати проти ЖАБИ людської.
Відповісти
Таке враження складається, що людям бракує розуму. Чим погано те що щось будується? В Луцьку бракує землі,а для того щоб обезпечити людей необхідною торговою площею потрібне місце. Земля. Тому і виділяють ті землі близько біля будинків. Для тих же будинків!
Відповісти
А ще в Європу хочемо..... куди з таким тягарем?? Коли одна людина хоче щось зробити,а інша йому цього не дає. Це заздрість. Первісно-общинний лад. А не Європа!
Відповісти
Останні новини
Дворові війни у Луцьку: люди проти магазину. ВІДЕО
12 липень, 2014, 21:44