Хто виграє Чемпіонат світу з футболу

Хто виграє Чемпіонат світу з футболу
Спортсменів та митців розпитали про очікування від вирішального матчу за світову корону між збірними Німеччини та Аргентини.

Можливо, це прозвучить дещо несподівано, зважаючи на результати півфінальних ігор, але більша половина респондентів віддає перевагу збірній Аргентини: "Аура Південної Америки їм у поміч", - пише Футбол 24.

На потужну німецьку "машину" ставлять боксер Юрій Нужненко, який і сам звик атакувати суперника методичними серіями руйнівних ударів, а також Сашко Положинський.

Віктор Неборак, поет, прозаїк, учасник літугрупування Бу-Ба-Бу: "Вболіватиму за Аргентину, хоча не можу сказати, що вболівав за них раніше. Це радше ситуативний вибір. Чемпіонат світу проходить у Південній Америці, тож було б справедливо, щоб перемогли представники саме цього континенту, правда? Аби потім не відбулося світових катаклізмів (Сміється). Я усвідомлюю силу німецької команди, та у вирішальному матчі на допомогу Аргентині може прийти потужна латиноамериканська енергетика. Мій прогноз: 3:2 - на користь аргентинців. Це буде таким собі повторенням фіналу 1986-го року".

Анна Музичук, шахістка, чемпіонка світу з бліцу-2014: "Чи стежу за Кубком світу? Звісно, що я знаю, хто грає у фіналі (Усміхається). Завжди вболіваю за наших, але позаяк збірна України не пробилася у Бразилію, буду за красивий футбол. Якщо зробити прогноз за принципом "пальцем у небо", то думаю, що переможе Аргентина. Її лідер - Ліонель Мессі - один з найкращих гравців в історії футболу. Та й поведінка Мессі мені імпонує, хоча не можу сказати, що фанатично ним захоплююся, як це зараз модно".

Олександра Кольцова, вона ж - Каша Сальцова, лідер музичного гурту "Крихітка": "Так склалося, що я зовсім не стежила за перебігом Кубка світу. Маємо напружений концертний графік: вчора, наприклад, були в Дніпропетровську, сьогодні - у Харкові. Переглянула, хіба що, у повторі епічне побиття збірної Бразилії - 1:7. Тому утримаюся від прогнозів - мені важко сказати, в якій формі зараз перебувають футболісти тієї чи іншої команди".

Майкл Щур, кореспондент телеканалу "УТ-Торонто": "Переможуть німці (Пауза). Хоча тепер я думаю, що Аргентина (Усміхається). Поясню. Німці переможуть, бо вони розгромили Бразилію. Відтак переможе Аргентина, бо зазвичай мої прогнози збуваются з точністю до навпаки. Вибачте, я не футбольний фанат - я в баскетбол граю. Навіть не знав, коли там фінал. Та й телевізора в мене немає".

Сашко Положинський, лідер музичного гурту "Тартак": "Ну, я від початку вболівав за Німеччину, бо мені ця збірна дуже сподобалася ще на минулому ЧС. Та і "Баварію", яка є базовою командою цієї збірної, особливо полюбив після того, як туди запросили нашого волинянина Анатолія Тимощука. Аргентині симпатизую значно менше, тим більше, що в цю команду чомусь не взяли симпатичного мені Тевеса. Хоч і очікував фінальної гри Німеччина - Нідерланди - двох приємних мені команд - все ж вважаю, що фінал має бути дуже цікавим.

По-перше, аргентинцям зараз треба відстояти традицію, що на чемпіонатах в Латинській Америці перемагають лише латиноамериканці. По-друге, їм треба відплатити німцям за попередню поразку 4:0. Ну, й звісно, симпатії всіх бразильських вболівальників - а їх на трибунах буде переважна більшість, адже всі чекали у фіналі збірну Бразилії, - на боці аргентинців. Отож, німцям буде дуже нелегко, але я сподіваюся, що вони не допустять того, що допустили у півфіналі чемпіонату Європи. Рахунок прогнозувати не візьмуся, бо вже півфінал підтвердив, що прогнози - справа невдячна".

Юрій Нужненко, боксер, екс-чемпіон світу в напівсередній вазі: "Зважаючи на попередню зустріч між Німеччиною та Бразилією, ви, напевно, здогадуєтеся, яким є мій прогноз? (Сміється). Стабільна, потужна гра німців принесе їм титул. Думаю, рахунок буде 2:1 або 3:1 на користь команди Йоахіма Льова. Та й вболівати я збираюся за Бундестім, хоча назагал симпатизував збірним Бразилії та Голландії. Приємно здивував цей чемпіонат - стільки сенсацій! Бразильський Мундіаль згадуватимуть ще довго".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Більша половина" - ви це серйозно ? І це пишуть статті журналісти, які повинні знати граматику української мови на високому рівні ? Виправте.
Відповісти
Друзі Волинської Аргентини переможе!
Відповісти
Останні новини
Хто виграє Чемпіонат світу з футболу
13 липень, 2014, 14:50