Хай Меркель ще порадить Обамі домовитися з Аль-Каїдою, - волинський нардеп

Хай Меркель ще порадить Обамі домовитися з Аль-Каїдою, - волинський нардеп
Канцлеру Німеччини Ангелі Меркель не варто перетворюватися у адвоката агресора і міжнародного злочинця Владіміра Путіна та бути його рупором у Європі, заявив народний депутат від Волині Анатолій Вітів.

Про це він сказав 14 липня, коментуючи пропозиції глави німецького уряду до української влади якнайшвидше розпочати переговори з терористами на Сході, інформує прес-служба Волинської обласної організації ВО «Свобода».

«Пропозиції Ангели Меркель, які були озвучені після її теплої бразильської зустрічі з окупантом Владіміром Путіним, принижують Україну та Європу. Складається враження, що Ангела Меркель вирішила стати адвокатом та рупором агресора і прагне будь-якою ціною допомогти Росії уникнути відповідальності за вчинені проти України злочини», сказав нардеп.

«На жаль, німецький канцлер стала на сумнівний шлях Невілла Чемберлена у світовій політиці. Схоже, вона забула, що шлях умиротворення агресора, який проходили у 30-их роках XX століття, завершився світовою війною», - додав Вітів.

«Також не варто забувати, що психічно нездорові амбіції Путіна не обмежуються лише Кримом і Україною, а й несуть небезпеку іншим державам. Якщо Меркель так стурбована долею російських терористів і загарбників, то їй варто було би задля послідовності рекомендувати США провести термінові переговори з Аль-Каїдою чи Талібаном», - наголосив Вітів.

Також Анатолій Вітів констатував, що зараз через позицію окремих європейських політиків питання дієвих санкцій проти Росії навмисно саботується:

«Замість того щоб допомогти Україні і ввести справді дієві, а не поверхові санкції проти російського агресора, окремі європейські політики взяли курс на зраду українців і потурання окупантам. Вони вже готові забути про окупацію Криму і зробити незалежність та цілісність України розмінною монетою в своїх приватних торгах з Путіним»

«Ці політичні горе-діячі забули про європейські принципи, які вони тепер, схоже, готові продати за гроші. Я рекомендував би Ангелі Меркель і групі друзів імперіалістичної Росії у Європі не нав'язувати світові путінське бачення війни на Донбасі як «внутрішнього українського конфлікту», - вважає волинський нардеп.

«Насправді відбувається неприхована російська інтервенція, а ці адвокати Путіна вдають, що нічого не відбувається. Деяким європейським лідерам пора остаточно для себе визначатися, які ж насправді принципи вони відстоюють і кого підтримують», додав Анатолій Вітів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Вітів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого домовлятись ми не будем вони ще за 11 вересня з нами не розрахувались , Ось і допомагай людям після цього!!
Відповісти
Меркель Капут
Відповісти
Мовчав-би вже цей недодепутат! Зза нього і йому подібних це все в Україні твориться!!!
Відповісти
Кожна держава відстоює свої інтереси.Кожна держава в першу чергу дбає за своїх громадян. Пора вже бути самим собою і працювати на благо нашої неньки України, а не ходити з простягнутою рукою як жебраки, винити треба себе.
Відповісти
Ваш час пустозвонів і нероб закінчився! До верховини!
Відповісти
времья "крепкіх хазяйственніков" ушло.люді предпочітают думать ілі начінать думать самі.доїльний аппарат вже не підключиш.
Відповісти
Останні новини
Хай Меркель ще порадить Обамі домовитися з Аль-Каїдою, - волинський нардеп
14 липень, 2014, 17:37