Бізнесу Волині пообіцяли європейські гроші

Бізнесу Волині пообіцяли європейські гроші
Європейський банк реконструкції та розвитку зацікавлений у розвитку малого та середнього бізнесу Волині, - заявила менеджер групи підтримки малого бізнесу ЄБРР в Україні Катерина Рігг

У вівторок, 15 липня відбулася зустріч представників ЄБРР та голови Волинської обласної державної адміністрації Григорієм Пустовітом.

Григорій Пустовіт каже, що дуже радий, що Європейський банк реконструкції та розвитку звернув увагу на Волинську область. Адже, як показує досвід інших країн світу та окремих регіонів України, проекти для підтримки бізнесу втілені за підтримки ЄБРР є запорукою росту виробничих потужностей підприємств, розвитку та успішності бізнесу.

Як відзначив Пустовіт, Волинь – острівець стабільності в Україні. Попри кризу та війну нова влада змогла взяти ситуацію під контроль. Нині в області намагаються створити привабливий інвестиційний клімат та створити комфортні умови для ведення бізнесу. І вже є перші результати, так уже в область вдалося залучити 6,7 мільйона доларів іноземних інвестицій.

Менеджер групи підтримки малого бізнесу ЄБРР в Україні Катерина Рігг заявила про готовність співпрацювати із волинськими компаніями.

До цього ЄБРР звернув свою увагу лише на одне волинське підприємство. Тепер же цю ситуацію хочуть виправити. Адже область прикордонна й має досить вигідне географічне розташування. Тут простіше скорегувати роботу бізнесу, орієнтувати його на Європу.

Власне представники банку для того й прибули на Волинь, аби зустрітися із представниками малого й середнього бізнесу та розповісти про низку проектів, в яких вони могли б взяти участь, отримати гранти для розвитку своїх підприємств.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бізнесу Волині пообіцяли європейські гроші
15 липень, 2014, 12:39
Замінували «5 канал»
15 липень, 2014, 12:33