У Луцьку воюють з рекламою

У Луцьку воюють з рекламою
У Луцьку продовжують наводити лад із розміщенням реклами – лише впродовж квітня демонтували 73 об’єкти.

Про це під час оперативної наради у луцькій мерії 24 квітня говорила начальниця відділу звернень громадян Лариса Карп’як.

За її словами, у групу оперативного реагування «15-80» за минулі два тижні надходили скарги від лучан, які нарікали на розміщення зовнішньої реклами.

Утім, за інформацією комунального підприємства «Луцькреклама», протягом квітня склали 56 актів про порушення порядку розміщення зовнішньої реклами, відтак власники рекламних площ демонтували 73 об’єкти.

Нагадаємо також, до 1 квітня в Луцьку обіцяли демонтувати всі рекламні щити на проспекті Волі та навколо Театрального майдану, які не узгоджуються із Концепцією розміщення та розвитку зовнішньої реклами в місті Луцьку.

Довідка

Концепція розміщення та розвитку зовнішньої реклами в місті Луцьку передбачає розділення міста на 5 зон: зона А – заповідник «Старий Луцьк», Б – центр міста, В – спальні райони, Г – райони садибної забудови, Д – промислові та складські території.

Згідно з концепцією, в зоні Б заборонені великорозмірні рекламні щити, виносні конструкції «штендери» та частково транспаранти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку воюють з рекламою
24 квітень, 2012, 09:38