У російській лікарні помер український прикордонник, - ЗМІ

У російській лікарні помер український прикордонник, - ЗМІ
Один із затриманих ФСБ українських прикордонників помер від важких поранень у лікарні Куйбишевського району Ростовської області.

Про це повідомили у місцевому управлінні МОЗу, - пише Еспресо.TV з посиланням на «ІТАР-ТАРС».

«Незважаючи на надану в повному обсязі лікувально-діагностичну допомогу, один з пацієнтів помер від важких пошкоджень внутрішніх органів", - пише видання.

Ще один український боєць знаходиться у вкрай важкому стані. Фахівці обласних лікувальних закладів вирішують питання про можливість його евакуації в профільну установу обласного рівня.

За даними російського МОЗу, всього в центральну міську лікарню Гуково Ростовської області надійшло 16 поранених з території України з вогнепальними і осколковими пораненнями.

"Четверо з них у вкрай важкому стані знаходяться в реанімаційному відділенні, решта - середнього ступеня тяжкості", - поінформували у відомстві.

Як повідомлялося раніше, обстрілюючи український прикордонний пункт в Луганській області, терористи залповим вогнем витіснили 15 українських прикордонників на територію Росії, де їх заарештували представники ФСБ.

П'ятеро українських солдат отримали важкі поранення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зрадники України, а не прикордонники, могли відбтватись до останнього, поки доблесна українська армія не прийшла на допомогу. Ганьба вам. Слава Україні Сейчас все утро по российским кпналам показвают, как бойцы "самой боеспособной укрармии" от безнадеги сдались в лапы российских погрантчников, чтобы не откинуть копыта от ран и отсутствия помощи со стороны хунтокомандования. 16 или 18 человек сдались. Сейчас их оперируют и лечат, они на камеру рассказывают , как их обманным путем затянули в армию - призвали якобы на 10 дней и кинули в пекло. Молодые дурные пацаны в основном, ни уха ни рыла не понимающие в ситуации. А русские выглядят красиво.
Відповісти
Останні новини
У російській лікарні помер український прикордонник, - ЗМІ
17 липень, 2014, 12:25