Футбол і війна: «Волинь» вимагає перенести матч із Маріуполя

Футбол і війна: «Волинь» вимагає перенести матч із Маріуполя
Із проханням перенести перший матч сезону із Маріуполя ФК "Волинь" звернувся до керівництва «Іллічівця» та Прем'єр-ліги.

Про такі заходи просять, дбаючи про безпеку гравців та вболівальників команди, зважаючи на складну, а часто і небезпечну ситуацію, що склалася у східних регіонах України, - повідомляють у прес-службі клубу.

Зважаючи на реальну загрозу життю та здоров'ю делегації клубу, «Волинь» повідомила про неможливість проведення матчу 1 туру чемпіонату України 2014-2015 рр. "Іллічівець" - «Волинь» у Маріуполі.

Було запропоновано провести гру на нейтральному полі або безплатно для маріупольської команди на стадіоні «Авангард» у Луцьку.

Але 17 липня ФК «Волинь» отримав листа від ФК «Іллічівець» про те, що матч 1-го туру «Іллічівець» - «Волинь» відбудеться 26 липня о 17:00 в Маріуполі. Реакції з Прем'єр-ліги на звернення клубу не було.

Крім того, у ЗМІ з'явилася інформація про гарантування безпеки «маріупольською міліцією».

«Це також викликає у нас певну недовіру, адже ніхто не береться гарантувати безпеку під час подорожі до Маріуполя», - кажуть в клубі.

ФК «Волинь» сьогодні, 17 липня, звернувся до президентів ФФУ Анатолія Конькова та УПЛ Віталія Данилова із вимогою провести матч в іншому місці. Позиція клубу: «Волинь» готова зіграти або на нейтральному полі, або ж беплатно надати для матчу свій стадіон «Авангард» у Луцьку.

Якщо ж рішення про проведення матчу на стадіоні у Маріуполі буде підтверджене, «Волинь» завчасно інформує, що не прибуде на цей матч.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Зник волинянин
17 липень, 2014, 16:02
Футбол і війна: «Волинь» вимагає перенести матч із Маріуполя
17 липень, 2014, 15:49