Молочники Волині змовилися проти селян, – депутат

Молочники Волині змовилися проти селян, – депутат
Молокопереробні підприємства Волині змовилися проти селян і не виплачують їм гроші за молоко, – заявляє депутат Волинської обласної ради Анатолій Грицюк.

Про це він говорив 24 квітня на сесії Волинської обласної ради.

За його словами, борг за молоко перед селянами сягає 12 мільйонів гривень. Крім того, зазначив депутат, ціна на закупівлю молока у селян непристойно низька.

«Несвоєчасний розрахунок, низькі ціни на молоко перекреслюють всі починання держави в цій галузі. Вважаю, що це зговір молокопереробних підприємств та окремих представники влади. Вважаю, що це злочинні дії», – заявив Грицюк.

Відтак депутат запропонував на законодавчому рівні збільшити закупівельну ціну на молоко у населення. Він також звернувся до правоохоронців розібратися із несвоєчасною виплатою грошей за молоко.

Нагадаємо, про борг чотирьох молокопереробних підприємств перед сільськогосподарськими товаровиробниками області повідомляли ще 5 квітня у Волинській ОДА.

Йшлося, що ПАТ «Ковельмолоко» боргує людям 5 млн 808 тис. грн, ПрАТ «Ратнівський молокозавод» - 3 млн. 437 тис. грн, ПАТ «Рожищенський сир завод» - 2 млн 877 тис. грн та ТзОВ «Шацький молокозавод» - 98 тис. 800 грн.

Матеріали передані в Антимонопольний комітет України у Волинській області, казали тоді в ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а хто власники? кандидати?
Відповісти
Останні новини
Молочники Волині змовилися проти селян, – депутат
24 квітень, 2012, 12:31