З’явилось відео падіння збитого террористами літака. ВІДЕО

З’явилось відео падіння збитого террористами літака. ВІДЕО
В інтернеті з’явилось відео падіння та вибуху літака Boeing-777 Малайзійських авіаліній, в результаті чого загинуло близько 300 пасажирів.

Про це повідомляє Телеканал новин "24".

Нагадаємо, в Україні на кордоні з РФ розбився малайзійський лайнер з 295 людьми на борту.

За словами радника Міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, цивільний літак на Торезом збили проросійські бойовики з зенітно-ракетного комплексу "Бук".

Петро Порошенко заявив, що Збройні сили України не причетні до катастрофи малайзійського лайнера. Крім того, він назвав інцидент терактом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: аварія, НС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відремонтований ЗРК "Бук" зовсім недавно ЗС України із заводу переправили до Україно-Російського кордону... Ну трохи пристрасті, враження уляглісь? А тепер включіть мізки і фізику з математикою і зробіть висновок - це звідки потрібно було шмальнути, щоб літак з висоти 10,5 км. впав в районі активних дій АТО?! Робіть висновки! А чому київські диспетчери відправили літак в зону АТО? Халатність або...?
Відповісти
мне кажется, что что-то нахомутали в этой провокации. Вполне возможно , что желание было, чтобы самолет упал на ростерритории, сбитый или самолетом, или буком (которые есть на вооружении обоих сторон), обвинив Россию , что это они дескать, о сбили. Но забыли, что имеют дело с нами-хохлами, которые вечно, что-то напортачат. В итоге самолет упал на укртерритории и значит полноценная провокация не удалась. Повторюсь, основая цель была- подбитый самолет, упавший на территорию России.
Відповісти
ви кумедні тролі, ваш гіркін сам у фейсбуці написав, що збили вони, просто він думав, що збив український літак, а коли взнав що він збив малазійців - дав задню, але пізно.
тепер питання просування ПРО - вже не питання, а актуальна задача, і чим швидше, тим краще.
до ви йо бу ва ли сь, ватничкі.
Відповісти
Підтримую на 150 процентів!!!стрєлок сам відкрив всю правду,і с_* к_а надіюсь що дуже скоро цих )(уїв прижмуть до землі по повній програмі хробакам на корм PS цікаво яка реакція буде Америки,так як в них ця війна забрага невинних громадян
Відповісти
Яка реакція у гамериканців- відправити більше папуасів на фронт, щоб вони на полі бою ще більше повірили в Україну
Відповісти
В соцсети Twitter появилась запись диспетчера из Борисполя на испанском языке. Гражданские журналисты публикуют перевод: «Самолет Б 777 летел в сопровождении двух украинских военных самолётов за несколько минут до того, как исчез с радаров».

Позже было добавлено: «С радаров всю эту информацию стерли, для тех, кто не поверит, сообщаю, что сбили самолёт по приказу Киева, это знаем мы и военные коллеги из воздушного контроля».
Відповісти
Твоя лапша про диспечера на испанском языке канает для поклонников киселев-тв.
Все переговоры в международных перелетах выполняются на английском. Учи мат часть, троль тупорылый.
Ну и с радаров информацию стереть нельзя - ее там по просту нет, т.к. это не записывающее устройство )))
Учи мат част - 2!
Відповісти
Останні новини
З’явилось відео падіння збитого террористами літака. ВІДЕО
17 липень, 2014, 21:15