«Може, в Гузя манія переслідування», ‒ Івахів

 «Може, в Гузя манія переслідування», ‒ Івахів
Депутат Волинської облради Степан Івахів (на фото) вважає звинувачення голови фракції «Фронту змін» Ігоря Гузя безпідставними. На його думку, обранець громади повинен займатися справами, а не розмовами.

Про це у коментарі «Волинські новини» він сказав 24 квітня під час сесії облради.

Нагадаємо, Ігор Гузь заявив, що його переслідували люди «з команди Івахіва» під час відвідин чотирьох волинських районів.

Регіонал вважає звинувачення колеги безпідставними та рекомендує йому займатися справою. «Може, в Гузя манія переслідування. Я не слідчий орган, який проводить дізнання, але пану Гузю можу порекомендувати одне: хай займеться справою», ‒ додав він.

Водночас Івахів відмовляється дискутувати з Гузем. «Я можу дискутувати з ним, але хай він щось побудує, хай робоче місце створить. Мені нема з ним про що говорити. В мене є чим зайнятися», ‒ відзначив Івахів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гузь, Івахів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось скільки про Гузя не читаєш,а скрізь одна і та сама інформація Гузь подасть запит...
Ось питання а коли Гузь ну хоч щось зробить для наших людей?
Відповісти
нехай Івахів займеться поверненням боргів банкам, коштів селянам за молоко, відновленням роботи льонозаводів, перестане заправляти бодягою автомобілі і т.д., шукає притулку в британії, як і його партнер Єрємєєв і Клімчук, хоча,думаю, їх потім повернуть за скоєі діяння...
Відповісти
Як на мене бензин на WOG на даний момент найкращий серед інших заправок.
Якщо ви заправлялись на "шарашкіній конторі" і після того почали заливати якісний бензин то машина сама себе відремонтує, то ви на жаль помиляєтесь.
Відповісти
А 95 Mustang це на вок? Якщо да то це взагалі це взагалі якісний бензин.
Відповісти
А як на мене то такий як і у всіх тільки дорожчий... а те, що Івахів до свого "хліва" біла ОДА навіть дороги зробити неможе/нехоче і його ж машини стоять "по коліна" в ямах теж факт який вказує на сутність цього бізнесмена-поліщука... якого дуже вже любить Царьок.. і чому б то?
Відповісти
А те що в нас в Луцька половина машин по коліна в ямах причому ще й їздять по цих ямах. То це нічого?
Відповісти
Ну да на ОККО бензин краще бо всі так кажуть, а поїздиш з пів року і розумієш що такий як на укрнафті. Так навіщо платити дорожче?
Відповісти
Інформація по молоку застаріла... Треба було слухати уважніше сьогоднішню сесію.
Гузя чого вічно тіпе і підкидає.
Відповісти
На звичайно якщо тільки говорити то у вас не буде боргів у банку і проблем на виробництві.

Я сам як підприємець знаю що таке борги, особливо важко було на початку кризи. Але нічого зараз люди і дальше працюють і отримують зарплату. Робити справу і стикатися з проблеми це наша буденність. А просто говорити що щось зробите .... говоріть і дальше, а що далі?
Відповісти
Гузя потрібно просто відправити займатись бандершататом, нехай займається це єдине що в нього виходить бути шоу-меном. Бо політик з нього ніякий.
Відповісти
всі пацани цо за гуСьом їздили - відписались, прокоментували, похвалили)
одразу видно, люди працюють.
Відповісти
Відчуття останнім часом, що Гузь гонить сам на себе .
Аби про нього більше говорили.
Відповісти
Гузь пустое место, а за пустым местом не следят...
Відповісти
Івахіву дійсно нема про що з Гузем говорити, він же слова не звяже. Ми, схоже, забули хто такий той "політик" і плутаємо його з дядьою, який має гроші на садочок дати і дорогу до будинку прокласти. А потім бідкаємося. Чого в країні все как погано?
Відповісти
Оце от читаю перепалку цю і смішно стає. Правильно, пане Пилип, такі як ви обирають горластих та голосистих, таких як Гузь, той начеше з три короба і ше одну діжку. А потім такі, як я, думають, як нам дітей кормити, де роботу брати і як жити. Мені начхати на те, вміє людина говорити чи ні, ходить вона в костюмі чи в шортах, ліпить себе на білборди, чи сидить тихо - мені треба, щоб обрані мною люди відповідали за мій голос! Гузь ні фіга не робить крім отих концертів своїх, йому вже давно пора з 95-м кварталом співпрацювати - шоу на програм десять буде. Тільки й чути, шо то його фотографують, то його знімають, він тільки те й робить, що заяви строчить куди треба і куди не треба, бо ж образили мишку, напісяли в нірку! Аж бридко, чесне слово! не знаю хто такий Івахів, бачила тільки білборд з вітанням його, з коментів розумію, що то хтось із континіума. але через негатив до Гузя стаю на сторону таки Івахіва... Отака от моя жіноча думка!!!!
Відповісти
Останні новини
«Може, в Гузя манія переслідування», ‒ Івахів
24 квітень, 2012, 13:39