Після «Бандерштату» волинян кличуть на «Захід»

Після «Бандерштату» волинян кличуть на «Захід»
Невдовзі на Львівщині уже вшосте відбудеться масштабний музичний фестиваль «Захід».

Як і в попередні роки, дійство організовують у селі Родатичі Городоцького району Львівської області, пише сайт фестивалю.

Усього фестиваль триватиме три дні – 8, 9 і 10 серпня, фактично через тиждень після луцького «Бандерштату».

Вартість триденного квитка із 16 липня становить 550 гривень. Одноденних квитків не буде й на місці квитки не продаватимуть, наголошують організатори фесту.

Дістатись до місця проведення заходу буде неважко – від головного залізничного вокзалу Львова курсуватимуть спеціальні автобуси. Крім того, зі Львова до села Родатичі можна доїхати чисельними електричками. Діятиме два наметові містечка: одне безплатне, інше – платне, але зі значно кращими умовами.

Організатори фестивалю забезпечують: охорону фестивальної території; пункт медичної допомоги; чергування нарядів міліції і рятувальників; роботу польової кухні та продаж харчів; туалети тощо.

У програмі фестивалю – виступи таких відомих гуртів: Clawfinger, Anti-Flag, Ляпис Трубецкой, Воплі Відоплясова, Zdob Si Zdub, Скрябін, Noize MC, Брати Гадюкіни, ТНМК, Lumen, Billy's Band, Перкалаба, Тартак, Роллік'с, The Вйо, Qarpa тощо. До слова, на «Заході» виступить і луцький гурт Фіолет.

«Ми заритмуєм твої вуха акордами відомих українських і закордонних бендів, розгицаємо у герці танцю, перенесемо до галицького парадайзу одним словом. Саме тут ти згадаєш забуте і віднайдеш досі невідоме, а ми обіцяємо у цьому тріпі бути надійними гідами країни див і видив. Доведемо на ділі, що озеро то є найліпша ванна, багаття – найзручніша кухня, намет – тисячозірковий готель, запорошені і розпатлані західнофестивальні дівчата – найзвабливіші, хлопаки після мошу – найгідніші, а жива музика – у стократ ліпшіша за будь-яку у навушниках», – йдеться на сайті фестивалю.

Нагадаємо, журналісти ВолиньPost’у бачили, як тисячі людей відривалися на фестивалі «Захід» у 2012-му і 2013-му роках.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гузь мiг би матерям бiйцiв вчора в радi квитки безкоштовно роздати...
Відповісти
Я звичайно дуже люблю цей фестиваль, і відвідую щороку вже кілька років підряд.
Але не цього року!
Люди, майте розум!
Така ситуація в країні, в світі!!! Весь свій дивиться на Україну зараз, давайте не будемо влаштовувати дикі веселухи, не час!
Відповісти