У Ковелі скаржаться на сміття і бур'яни. ФОТО

У Ковелі скаржаться на сміття і бур'яни. ФОТО
На міському пляжі у Ковелі відпочивальники залишають після себе купи сміття, до того ж бур'яни на берегах Турії в межах міста косять вкрай рідко.

Про це повідомляє "ПроКовель".

Коли на вулиці спека, більшість ковельчан ідуть, їдуть поближче до водойми – річки Турія - адже там і поплавати в прохолодній водичці можна, і поніжитися на сонечку.

А ще - смачно на свіжому повітрі після прийняття водних процедур попоїсти. Дехто навіть примудряється та території міського пляжу розкладати багаття і готувати страви на вогні.

А вже ближче до вечора, коли відпочивальники, втомлені, але щасливі, залишають "насиджені" місця, можна спостерігати доволі неприємну картину: пляж вкривається різного роду непотребом і недоїдками. Ємкості для сміття заповнені доверху.

Як повідомляє "ПроКовель", щодня з самісінького ранку комунальники проходять територію пляжу і намагаються його вичистити від бруду, залишеного напередодні. Проте на протилежну сторону річки, де бур’ян уже виріс вище людського зросту, нога комунальників, мовляв, "не ступає". Ось там можна побачити гори усілякого сміття, котре щоразу лише накопичується.

Пообіді 21 липня журналісти видання "ПроКовель" вирішили пройтися "джунглями" і зафіксувати не лише результат безкультурного виховання тих, хто там полюбляє відпочивати, а й показати, у якому нині занедбаному, жахливому стані протилежний від міського пляжу берег річки.

"Окремі екстремали-винахідники, не соромлячись того, що можуть бути поміченими в непристойній позі сусідами навпроти через річку, навіть облаштовують там своєрідні громадські вбиральні. Тепер тим берегом у легкому взутті та одязі вільно не пройти: необхідно пильно вдивлятися туди, де ступає ваша нога, і майстерно ухилятися від надокучливих ріп’яхів", - відзначає журналіст видання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі скаржаться на сміття і бур'яни. ФОТО
21 липень, 2014, 19:55